Followers

Thursday, July 01, 2010

July

Wah arini dh masuk 1 Julai 2010. Kite dah pon melangkah ke setengah tahun. Umur pon makin meningkat. Takkan selamanya saya mahu berada pada keadaan begini. I have to make something new. Yang mampu merubah hidup nie. Bukanla nak berubah yang pelik-pelik pon. Just nak tanam semangat baru bile bulan baru menjelma. Ouchhh sgt skema si Fardilla nie. So what?

  • Kelas nak master nak start dah. Subject dijangka mencengkam sel-sel otak. Sebab melibatkan nombor. Harap maklum Cik Fardilla sangat benci bermain dengan nombor.
  • Student dah nak masuk semester baru. Mcm biasa credit hours saya 22 jam. Walaupon 22 jam, saya hanya mngajar 2 subjek sahaja. Kurang la jugak workload sebab studnt hanya dalam 200 lebih sahaja.
  • Preparation..preparation...preparation...need to prepare as early as i can...preparation ape? Pikir sendiri la. Malas nak mention kat sini.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 01, 2010

July


Wah arini dh masuk 1 Julai 2010. Kite dah pon melangkah ke setengah tahun. Umur pon makin meningkat. Takkan selamanya saya mahu berada pada keadaan begini. I have to make something new. Yang mampu merubah hidup nie. Bukanla nak berubah yang pelik-pelik pon. Just nak tanam semangat baru bile bulan baru menjelma. Ouchhh sgt skema si Fardilla nie. So what?

  • Kelas nak master nak start dah. Subject dijangka mencengkam sel-sel otak. Sebab melibatkan nombor. Harap maklum Cik Fardilla sangat benci bermain dengan nombor.
  • Student dah nak masuk semester baru. Mcm biasa credit hours saya 22 jam. Walaupon 22 jam, saya hanya mngajar 2 subjek sahaja. Kurang la jugak workload sebab studnt hanya dalam 200 lebih sahaja.
  • Preparation..preparation...preparation...need to prepare as early as i can...preparation ape? Pikir sendiri la. Malas nak mention kat sini.


0 comments on "July"

Disable Right Click