Followers

Thursday, July 22, 2010

22 Julai 2010

Salam pagi. Masih pagi..baru 1030 a.m...

Saya baru menghabiskan kelas praktikal iaitu Food and Beverage Service Skills 2. Rase dah malas nak ngadap subjek ni lagi. Tapi nak buat mcm mana. Sya masih diperlukan lagi tuk subjek ni. Diharap menjelang semester yang saya akan kahwin, saya taknak amik subjek nie. (Kalo rezeki saya masih disini). Susah wooo amik subjek nie. Hehe bukan susah ape. Susah nak ganti. Hehe.. kalo dapat partnet kitchen yang tak bole nak cover saya, abisla saya. Mati nak gantikan kelas 4 jam. Selalu total jam kredit saya untuk subjek ni 16 jam. Banyak kan. Walaupon banyak tapi keje saya relaks je.

Arini saya lambat datang opis. Dahla kelas pagi 830 pagi. Kesian student saya terpaksa menunggu. Selalu saya yang bising-bising ckp jgn lambat datang, last-last saya sendiri yang datang lambat. Malu btol. Saya tak sengaja tau. Saya kuar umah macam biasa. Tapi saya stuck kat Bulatan Kg. Pandan setengah jam. Salah sayakah????? Huhu...so kelas tadi saya tak bawak pon senjata saya aka bulu ayam. Bulu ayam tu tujuan tuk menakutkan student je. Tapi mcm melampau la plak. Saya lambat datang kelas pastu nak buat-buat garang. Dahla tadi memang takda student yang lewat dari saya. So saya perlu menyimpan senjata saya tuk kelas next week. Amacam baik tak saya???? (Cube buat muke riak yang comel..comel ke???)

Okla terasa seperti mahu makan sesuatu. Saya tak pecah pantas lagi bak kate Dr Hamdin. Pecah pantas tu bahasa cantiknya ialah break-fast. Huhu...jgn marah saya merosakkan bahasa..tapi mrah pada Dr Hamdin ye..ahaks...;p (Arghhh nape sebut nama Dr Hamdin..terus stress... artikel tak cari lagi..sume tak prepare lagi...)


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 22, 2010

22 Julai 2010


Salam pagi. Masih pagi..baru 1030 a.m...

Saya baru menghabiskan kelas praktikal iaitu Food and Beverage Service Skills 2. Rase dah malas nak ngadap subjek ni lagi. Tapi nak buat mcm mana. Sya masih diperlukan lagi tuk subjek ni. Diharap menjelang semester yang saya akan kahwin, saya taknak amik subjek nie. (Kalo rezeki saya masih disini). Susah wooo amik subjek nie. Hehe bukan susah ape. Susah nak ganti. Hehe.. kalo dapat partnet kitchen yang tak bole nak cover saya, abisla saya. Mati nak gantikan kelas 4 jam. Selalu total jam kredit saya untuk subjek ni 16 jam. Banyak kan. Walaupon banyak tapi keje saya relaks je.

Arini saya lambat datang opis. Dahla kelas pagi 830 pagi. Kesian student saya terpaksa menunggu. Selalu saya yang bising-bising ckp jgn lambat datang, last-last saya sendiri yang datang lambat. Malu btol. Saya tak sengaja tau. Saya kuar umah macam biasa. Tapi saya stuck kat Bulatan Kg. Pandan setengah jam. Salah sayakah????? Huhu...so kelas tadi saya tak bawak pon senjata saya aka bulu ayam. Bulu ayam tu tujuan tuk menakutkan student je. Tapi mcm melampau la plak. Saya lambat datang kelas pastu nak buat-buat garang. Dahla tadi memang takda student yang lewat dari saya. So saya perlu menyimpan senjata saya tuk kelas next week. Amacam baik tak saya???? (Cube buat muke riak yang comel..comel ke???)

Okla terasa seperti mahu makan sesuatu. Saya tak pecah pantas lagi bak kate Dr Hamdin. Pecah pantas tu bahasa cantiknya ialah break-fast. Huhu...jgn marah saya merosakkan bahasa..tapi mrah pada Dr Hamdin ye..ahaks...;p (Arghhh nape sebut nama Dr Hamdin..terus stress... artikel tak cari lagi..sume tak prepare lagi...)


0 comments on "22 Julai 2010"

Disable Right Click