Followers

Wednesday, July 28, 2010

Show house


Living room Semi-D house...i like~

Ni pon saya suke..walaupon rumah die tak berapa nak besar, tapi interior design die sgt chantek...

My favourite place tuk lepak...cmne la org ni bole come out dgn idea ini...full marks ok!
Dining area...



Master bed room...dinding bercermin tu ialah bilik air ok...menarik!


Katil..wee... built-in...



Ahad yang lepas, saya and En Azli sempat tgk2 rumah contoh dekat Sendayan. Wee best2. Saya sangat suke interior design yang ditonjolkan. Saya yang tgk pon terasa terpegun, mata pon hampir terjojol. Projek perumahan ni company beliau yang buat. So tu yg sibuk nak pagi tgk....

Ni baru sikit pic yang saya snap. Banyak lagi yang chantek-chantek yang membuatkan saya sangat tidak sabar. Huhu

So sape-sape yang nak beli rumah area Seremban and Sendayan bole la tanya-tanya kat saya. Hehehe sambil menyelam minum air.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, July 28, 2010

Show house



Living room Semi-D house...i like~

Ni pon saya suke..walaupon rumah die tak berapa nak besar, tapi interior design die sgt chantek...

My favourite place tuk lepak...cmne la org ni bole come out dgn idea ini...full marks ok!
Dining area...



Master bed room...dinding bercermin tu ialah bilik air ok...menarik!


Katil..wee... built-in...



Ahad yang lepas, saya and En Azli sempat tgk2 rumah contoh dekat Sendayan. Wee best2. Saya sangat suke interior design yang ditonjolkan. Saya yang tgk pon terasa terpegun, mata pon hampir terjojol. Projek perumahan ni company beliau yang buat. So tu yg sibuk nak pagi tgk....

Ni baru sikit pic yang saya snap. Banyak lagi yang chantek-chantek yang membuatkan saya sangat tidak sabar. Huhu

So sape-sape yang nak beli rumah area Seremban and Sendayan bole la tanya-tanya kat saya. Hehehe sambil menyelam minum air.

0 comments on "Show house"

Disable Right Click