Followers

Friday, July 16, 2010

2 Tahun di Cybernetics

Arini 16 Julai 2010...bermakna sudah genap 2 tahun saya berkerjaya di sini. Huhu....

Ingat lagi masa mula-mula melangkah ke sini. Terasa sgt naif sampai sume org konfius sama ada saya ni student atau staf. Smpai skg pon mcm tu jgk kot. Yela penampilan pon kadang-kadang lebih kurang mcm student je. Nak buat mcm mane bile students advance dalam berfesyen.

Tapi apa pon saya bersyukur kerana sampai arini saya masih di sini walaupon terpaksa melalui pelbagai cabaran dan rintangan. Banyak manusia banyak ragamnya. Hal itu sudah tidak dapat dinafikan lagi. Rezeki saya masih di sini.

Adakah tahun ke 3 saya masih di sini?? Sama-sama kite lihat ye....Even kalo dah kawin pon kalo saya tak kemana-mana mungkin saya akan terus di sini walaupon saya bakal tinggal di Seremban selepas kawin. Saya takkan berjauhan dgn En Azli ok...hahahaha...

Okla dah merepek nie....da~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, July 16, 2010

2 Tahun di Cybernetics


Arini 16 Julai 2010...bermakna sudah genap 2 tahun saya berkerjaya di sini. Huhu....

Ingat lagi masa mula-mula melangkah ke sini. Terasa sgt naif sampai sume org konfius sama ada saya ni student atau staf. Smpai skg pon mcm tu jgk kot. Yela penampilan pon kadang-kadang lebih kurang mcm student je. Nak buat mcm mane bile students advance dalam berfesyen.

Tapi apa pon saya bersyukur kerana sampai arini saya masih di sini walaupon terpaksa melalui pelbagai cabaran dan rintangan. Banyak manusia banyak ragamnya. Hal itu sudah tidak dapat dinafikan lagi. Rezeki saya masih di sini.

Adakah tahun ke 3 saya masih di sini?? Sama-sama kite lihat ye....Even kalo dah kawin pon kalo saya tak kemana-mana mungkin saya akan terus di sini walaupon saya bakal tinggal di Seremban selepas kawin. Saya takkan berjauhan dgn En Azli ok...hahahaha...

Okla dah merepek nie....da~

0 comments on "2 Tahun di Cybernetics"

Disable Right Click