Followers

Tuesday, July 06, 2010

Aku & Kamu

Setelah sekian lama tidak berjumpa dengan my laling, hampir sebulan tidak brsua, akhirnya dapat melepaskan rindu weekend yg lepas. Bagus jugak buat family day kat PD...sambil menyelam minum air. Tula sampai saya sakit tekak sebab tertelan air laut yang masin tu. Memang la masin ade ke air laut yg manis. Huh sengal..

Dalam tentatif program sepatutnya sampai di Tiara Beach Resort pukul 145 pm. Tapi saya pagi-pagi lagi dah gerak gi Seremban. Dalam pukul 10 am saya dah selamat sampai kat rumah En Azli. Melawat bakal mak mertua sekejap. Sekejap je sebab diorang nak gi KL.

Then saya gi teman En Azli pegi sana sinun. Huh ade je keje beliau. Dalam tengahri kami makan tengahri ngn abg lan, kak yati sefamili. Lepas je makan kami pusing-pusing mencari 'sesuatu'. Tak payah la nak ckp apa die sesuatu tu, nanti kate beria + menunjuk plak kan. Biarla kami berdua je yang tahu. Semuanya masih dlm perancangan. Masih samar-samar.

Then ari Ahad sebelum balik KL, saya berjumpa beliau lagi. Pukul bape baru saya balik KL, dalam 1130 pm kot baru saya sampai KL. Masa tu abg long beliau masuk hospital. Jenguh sekejap, makan-makan and sebelum balik singgah rumah lagi. Biasalah saya kan menantu dah basi. Huhu

Alhamdullilah. Saya bahagia dengan beliau.

Ya Allah berkatilah hubungan kami. Semoga hubungan ini kekal hingga akhir hayat. Amin.





0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, July 06, 2010

Aku & Kamu


Setelah sekian lama tidak berjumpa dengan my laling, hampir sebulan tidak brsua, akhirnya dapat melepaskan rindu weekend yg lepas. Bagus jugak buat family day kat PD...sambil menyelam minum air. Tula sampai saya sakit tekak sebab tertelan air laut yang masin tu. Memang la masin ade ke air laut yg manis. Huh sengal..

Dalam tentatif program sepatutnya sampai di Tiara Beach Resort pukul 145 pm. Tapi saya pagi-pagi lagi dah gerak gi Seremban. Dalam pukul 10 am saya dah selamat sampai kat rumah En Azli. Melawat bakal mak mertua sekejap. Sekejap je sebab diorang nak gi KL.

Then saya gi teman En Azli pegi sana sinun. Huh ade je keje beliau. Dalam tengahri kami makan tengahri ngn abg lan, kak yati sefamili. Lepas je makan kami pusing-pusing mencari 'sesuatu'. Tak payah la nak ckp apa die sesuatu tu, nanti kate beria + menunjuk plak kan. Biarla kami berdua je yang tahu. Semuanya masih dlm perancangan. Masih samar-samar.

Then ari Ahad sebelum balik KL, saya berjumpa beliau lagi. Pukul bape baru saya balik KL, dalam 1130 pm kot baru saya sampai KL. Masa tu abg long beliau masuk hospital. Jenguh sekejap, makan-makan and sebelum balik singgah rumah lagi. Biasalah saya kan menantu dah basi. Huhu

Alhamdullilah. Saya bahagia dengan beliau.

Ya Allah berkatilah hubungan kami. Semoga hubungan ini kekal hingga akhir hayat. Amin.





0 comments on "Aku & Kamu"

Disable Right Click