Followers

Tuesday, July 06, 2010

Bunga Stokin

Semalam saya menjumpai sesuatu idea yang bagus untuk big day saya. Guess what??

Semalam sorang kawan yang perlu dirahsiakan nama sedang mencari dulang kerawang silver untuk barang hantaran beliau. Mengikut plan terdahulu saya memang ingin mencari dulang berkenaan tapi macam susah je nak cari sape yang boleh sewa dulang tu. So saya bertukar kepada plan yang lain. Dalam proses mencari tersebut saya terjumpa sesuatu yang menarik perhatian saya. Bunga stokin yang digubah untuk hantaran. Chantek la jugak. Bosan dgn fresh flower apa kata saya pakai bunga stokin untuk buat gubahan hantaran. Bukan hanya untuk gubahan hantaran, tapi mungkin juga untuk bunga pahar. Memang la bunga stokin tu dah 'basi' tapi tak salahkan asalkan ia kelihatan chantek di mata saya.

Dan yang paling akan buat orang pengsan ialah saya sendiri yang akan buat bunga stokin tu sendiri. Huhu Cik Dilla buat bunga stokin???? Hahaha jangan pandang saya sebelah mata ok. Saya pon mahu gelak guling-guling membaca kenyataan saya nie. Tapi demi mahu memberi sepenuh komitmen kpd hari yang indah itu, saya perlu mengorbankan masa dan tenaga saya. Bukan apa bile kite hasilkan sesuatu yang kite inginkan, ia akan menjadi lebih bermakna. Btol tak???

Lihatla bunga stokin di bawah, sangat menarik perhatian saya. Tapi jangan risau housemate saya sedia untuk memberi tunjuk ajar pada saya. Wink wink...



Doakan saya dapat menghasilkan bunga ini dengan TABAH.... =p

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, July 06, 2010

Bunga Stokin


Semalam saya menjumpai sesuatu idea yang bagus untuk big day saya. Guess what??

Semalam sorang kawan yang perlu dirahsiakan nama sedang mencari dulang kerawang silver untuk barang hantaran beliau. Mengikut plan terdahulu saya memang ingin mencari dulang berkenaan tapi macam susah je nak cari sape yang boleh sewa dulang tu. So saya bertukar kepada plan yang lain. Dalam proses mencari tersebut saya terjumpa sesuatu yang menarik perhatian saya. Bunga stokin yang digubah untuk hantaran. Chantek la jugak. Bosan dgn fresh flower apa kata saya pakai bunga stokin untuk buat gubahan hantaran. Bukan hanya untuk gubahan hantaran, tapi mungkin juga untuk bunga pahar. Memang la bunga stokin tu dah 'basi' tapi tak salahkan asalkan ia kelihatan chantek di mata saya.

Dan yang paling akan buat orang pengsan ialah saya sendiri yang akan buat bunga stokin tu sendiri. Huhu Cik Dilla buat bunga stokin???? Hahaha jangan pandang saya sebelah mata ok. Saya pon mahu gelak guling-guling membaca kenyataan saya nie. Tapi demi mahu memberi sepenuh komitmen kpd hari yang indah itu, saya perlu mengorbankan masa dan tenaga saya. Bukan apa bile kite hasilkan sesuatu yang kite inginkan, ia akan menjadi lebih bermakna. Btol tak???

Lihatla bunga stokin di bawah, sangat menarik perhatian saya. Tapi jangan risau housemate saya sedia untuk memberi tunjuk ajar pada saya. Wink wink...



Doakan saya dapat menghasilkan bunga ini dengan TABAH.... =p

0 comments on "Bunga Stokin"

Disable Right Click