Followers

Monday, July 19, 2010

Lontaran Perasaan

Salam..dah lama rasenya tak melontar rase di sini...huhu

Arini secara official saya telah memulakan tugas. Tidak lagi bergaji buta. Huh dah lame tak panas enjin plus tak test power berhadapan dengan org. Sometimes rase nervous juga bile sudah lama tidak berhadapan dengan ramai org aka pelajar terchenta. Jangan ingat saya tak tau perasaan nervous itu. Sebagai manusia yang normal, perasaan nervous atau cuak adalah biasa. Even Siti Nurhaliza pon pasti rase cuak bile mula nak perform depan peminat die. Walaupon die dah banyak kali perform atau menyanyi depan ramai org. Haha permainan selamat untuk cover diri sendiri. Kadang-kadang otak pon bole jadi blank, tak ingat ilmu yang ingin disampaikan. Mcm tadi la. Saya lupe nak refersh balik segala equipment yang ade dalam restoran. So gunekanlah segala keyakinan yang ada untuk menutup kelemahan sendiri. Ikut kata naluri je. Huhu..And now saya sudah rase ok.

Kelas weekend yang lepas sangat memberangsangkan. Cume satu kelas iaitu Dr Hamdin je yang kurang memberangsangkan. Apa kes sebelum kelas abis kene buat review pasal methdology artikel yang die bagi. Haha mati-mati ingat kene hantar next week. Rupenye kene antar sebelum balik. Padahal masa tu kelas dah abis pon pukul 1230 p.m. Sabar jela aku. Masa die ckp tu muke memang selamba. Tapi antara cite kelakar yang die buat last week, mengengsot gi Terengganu. Katenye apala salah buat sesuatu yang lain dari lain. Bole pecah book of record. Cara die bercerita tu bikin satu kelas ketawa. Kadang-kadang fikiran org bijak ni sukar tuk dijangkakan. Huhu Dr Hamdin..oh Dr Hamdin....

En Azli? Last week tak jumpe die pon. Huh banyak sgt keje die. Banyak sgt keje smpai abaikan saya. Huhu no big deal la. Tak kisah pon. Cume bile musim mencandat sotong saya jadi tak tentu arah mau bikin onar and buat die tension. Kesian. Bila saya ckp saya rindukan die. Mesti die akan balas.."abg lagi rindukan awk..." itu sudah cukup untuk buat hati saya berbunga. Nak muntah??? Kene tahan dulu lepas bace abis post yang ini ye..=p

Owh one more thing nak bgtau. Saya dah dapat jalur lebar yang baru. Menumpang P1MAX Hanafee (rakan seopis). Cume RM 15 sebulan saya perlu bayar kat die. Berbaloi kan. Dah la laju. Senang saya nak buat keje. Keje?? Ha keje la...nape?? tak pecaya...huhu kalo tak pecaya sudah. Walaupon kite tak berapa nak rajin tapi bile dapat keje kenela jalankan tanggungjawab tu. Tapi saya hanya online di opis saje. Watever pon saya puas hati. Tak perlu guna nama En Azli tuk beli broadband. Satu masalah saya dah selesai.

Ok post ni dah tamat------> bole muntah skg pada sesiapa yang tahan nak muntah tadi.

Da~




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, July 19, 2010

Lontaran Perasaan


Salam..dah lama rasenya tak melontar rase di sini...huhu

Arini secara official saya telah memulakan tugas. Tidak lagi bergaji buta. Huh dah lame tak panas enjin plus tak test power berhadapan dengan org. Sometimes rase nervous juga bile sudah lama tidak berhadapan dengan ramai org aka pelajar terchenta. Jangan ingat saya tak tau perasaan nervous itu. Sebagai manusia yang normal, perasaan nervous atau cuak adalah biasa. Even Siti Nurhaliza pon pasti rase cuak bile mula nak perform depan peminat die. Walaupon die dah banyak kali perform atau menyanyi depan ramai org. Haha permainan selamat untuk cover diri sendiri. Kadang-kadang otak pon bole jadi blank, tak ingat ilmu yang ingin disampaikan. Mcm tadi la. Saya lupe nak refersh balik segala equipment yang ade dalam restoran. So gunekanlah segala keyakinan yang ada untuk menutup kelemahan sendiri. Ikut kata naluri je. Huhu..And now saya sudah rase ok.

Kelas weekend yang lepas sangat memberangsangkan. Cume satu kelas iaitu Dr Hamdin je yang kurang memberangsangkan. Apa kes sebelum kelas abis kene buat review pasal methdology artikel yang die bagi. Haha mati-mati ingat kene hantar next week. Rupenye kene antar sebelum balik. Padahal masa tu kelas dah abis pon pukul 1230 p.m. Sabar jela aku. Masa die ckp tu muke memang selamba. Tapi antara cite kelakar yang die buat last week, mengengsot gi Terengganu. Katenye apala salah buat sesuatu yang lain dari lain. Bole pecah book of record. Cara die bercerita tu bikin satu kelas ketawa. Kadang-kadang fikiran org bijak ni sukar tuk dijangkakan. Huhu Dr Hamdin..oh Dr Hamdin....

En Azli? Last week tak jumpe die pon. Huh banyak sgt keje die. Banyak sgt keje smpai abaikan saya. Huhu no big deal la. Tak kisah pon. Cume bile musim mencandat sotong saya jadi tak tentu arah mau bikin onar and buat die tension. Kesian. Bila saya ckp saya rindukan die. Mesti die akan balas.."abg lagi rindukan awk..." itu sudah cukup untuk buat hati saya berbunga. Nak muntah??? Kene tahan dulu lepas bace abis post yang ini ye..=p

Owh one more thing nak bgtau. Saya dah dapat jalur lebar yang baru. Menumpang P1MAX Hanafee (rakan seopis). Cume RM 15 sebulan saya perlu bayar kat die. Berbaloi kan. Dah la laju. Senang saya nak buat keje. Keje?? Ha keje la...nape?? tak pecaya...huhu kalo tak pecaya sudah. Walaupon kite tak berapa nak rajin tapi bile dapat keje kenela jalankan tanggungjawab tu. Tapi saya hanya online di opis saje. Watever pon saya puas hati. Tak perlu guna nama En Azli tuk beli broadband. Satu masalah saya dah selesai.

Ok post ni dah tamat------> bole muntah skg pada sesiapa yang tahan nak muntah tadi.

Da~




0 comments on "Lontaran Perasaan"

Disable Right Click