Followers

Thursday, July 22, 2010

Celgynic

2 3 hari ni terasa keletihan yang melampau.

Bayangkan semalam saya tido di sebalik timbunan kain baju saya yang tak berlipat. Asalnya nak lipat and kemas-kemas ape yang patut. Tapi apa yang jadi pagi tadi saya meninggalkan bilik dalam keadaan yang sangat serabut. Letihla. Tak tau kenapa? Kalo letih malas gile nak buat apa pon.

Saya tak sedar tido kul bape semalam. Terjaga pukul 3 pagi tgk lampu tak tutup. Sian takda sape nak tolong tutupkan. Hope after ni ada org yang akan tutupkan lampu kalo saya dah tido. Wink wink...

Okla mau makan celgynic. Mungkin bole dpt power pasni. Suplement ni sgt sesuai untuk kesihatan kulit dan rambut ye...ada sape-sape nak try..bole cari saya..murah je..heheheh...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 22, 2010

Celgynic


2 3 hari ni terasa keletihan yang melampau.

Bayangkan semalam saya tido di sebalik timbunan kain baju saya yang tak berlipat. Asalnya nak lipat and kemas-kemas ape yang patut. Tapi apa yang jadi pagi tadi saya meninggalkan bilik dalam keadaan yang sangat serabut. Letihla. Tak tau kenapa? Kalo letih malas gile nak buat apa pon.

Saya tak sedar tido kul bape semalam. Terjaga pukul 3 pagi tgk lampu tak tutup. Sian takda sape nak tolong tutupkan. Hope after ni ada org yang akan tutupkan lampu kalo saya dah tido. Wink wink...

Okla mau makan celgynic. Mungkin bole dpt power pasni. Suplement ni sgt sesuai untuk kesihatan kulit dan rambut ye...ada sape-sape nak try..bole cari saya..murah je..heheheh...

0 comments on "Celgynic"

Disable Right Click