Followers

Wednesday, July 07, 2010

Coretan 7 Julai

Dah beberapa ari saya mengalami kesakitan. Kesakitan?? Wah bunyinya seperti sgt nazak. Eh takdala cume demam kure-kure plus batuk dan selsema. Suara pon dah lain mcm nie. Tak pegi klinik pon. Antara perkara yang paling Cik Fardilla tak suke buat ialah pegi klinik atau hospital untuk memeriksa kesihatan beliau. Huh sgt tidak suke. Cukupla pengalaman ngeri di Pusat Kesihatan UiTM. Arghh stop it. Taknak ckp pasal itu.

Walaupon kurang sihat tapi saya masih berdaya untk ke opis dan ke mana-mana. Lepas balik dari PD saya terus dilanda kesakitan. Mungkin terkene infection semasa tertelan air laut yang masin tanpa sengaja. Dah lama tak diserang batuk dan selsema. Semoga ia cepat berakhir.

Minggu ni merupakan minggu terakhir untuk bersenang lenang. Next week sumenye sudah bermula. Arghh rase nak reverse balik masa. Hehe nak makan gaji buta la tu. Hoho...And Jumaat ni kelas dah bermula. Sumenya memerlukan kerahan tenaga dan masa. Hoho....hope Cik Fardilla sudah bersedia..

Sejak 2 3 menjak ni saya kerap membace blog orang lain yang bercerita perihal wedding preps diorang. Sangat best and dapat banyak idea. Walaupon my big day lambat lagi tapi saya lebih suke preps yang awal. Alasan yang pertama, saya seorang yang sangat teliti dan suke sesuatu yang nampak sempurna (bajet konon angkat diri sendiri). Alasan yang kedua, mahu lihat dan senang untuk arrange peruntukan bajet untuk apa yang saya nak plan.

Skrg ni saya bekerja keras untuk merealisasikan apa yang saya inginkan supaya saya merasa puas hati. Kalo korang rase tak puas hati, itu bukan masalah saya. =p




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, July 07, 2010

Coretan 7 Julai


Dah beberapa ari saya mengalami kesakitan. Kesakitan?? Wah bunyinya seperti sgt nazak. Eh takdala cume demam kure-kure plus batuk dan selsema. Suara pon dah lain mcm nie. Tak pegi klinik pon. Antara perkara yang paling Cik Fardilla tak suke buat ialah pegi klinik atau hospital untuk memeriksa kesihatan beliau. Huh sgt tidak suke. Cukupla pengalaman ngeri di Pusat Kesihatan UiTM. Arghh stop it. Taknak ckp pasal itu.

Walaupon kurang sihat tapi saya masih berdaya untk ke opis dan ke mana-mana. Lepas balik dari PD saya terus dilanda kesakitan. Mungkin terkene infection semasa tertelan air laut yang masin tanpa sengaja. Dah lama tak diserang batuk dan selsema. Semoga ia cepat berakhir.

Minggu ni merupakan minggu terakhir untuk bersenang lenang. Next week sumenye sudah bermula. Arghh rase nak reverse balik masa. Hehe nak makan gaji buta la tu. Hoho...And Jumaat ni kelas dah bermula. Sumenya memerlukan kerahan tenaga dan masa. Hoho....hope Cik Fardilla sudah bersedia..

Sejak 2 3 menjak ni saya kerap membace blog orang lain yang bercerita perihal wedding preps diorang. Sangat best and dapat banyak idea. Walaupon my big day lambat lagi tapi saya lebih suke preps yang awal. Alasan yang pertama, saya seorang yang sangat teliti dan suke sesuatu yang nampak sempurna (bajet konon angkat diri sendiri). Alasan yang kedua, mahu lihat dan senang untuk arrange peruntukan bajet untuk apa yang saya nak plan.

Skrg ni saya bekerja keras untuk merealisasikan apa yang saya inginkan supaya saya merasa puas hati. Kalo korang rase tak puas hati, itu bukan masalah saya. =p




0 comments on "Coretan 7 Julai"

Disable Right Click