Followers

Saturday, July 07, 2012

Sukanya Bila Hari Sabtu


Cuba teka harini hari apa???

Harini weekend la..hari Sabtu..





Cuba teka saya kat mana??

Saya kat opis....

Wah sukenyaaaaaa.......




Beginilah nasib bila diperintah untuk bekerja pada setiap hari Sabtu. Mengikut staf yg lain hari Sabtu tak buat apa pun. Online je. Tepat pukul 12 chow la. Huhu

Tapi harini saya kene siapkan sikit soalan untuk midterm exam. Banyak ni nak kene prepare. Dah kata ada 6 subjek tolak subjek Pastry so saya kene siapkan 5 set soalan. Nyummy....

Tapi format soalan kat sini simple je. Jangan buat soalan yang belit-belit and susah nanti students tak boleh nak jawab dengan tenang. Okay...


Continue kerja...da~





P/s: Nasib tak payah susah kemas rumah sebab B dah amik Indon untuk uruskan semua tu. Alhamdullilah. =)


0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, July 07, 2012

Sukanya Bila Hari Sabtu



Cuba teka harini hari apa???

Harini weekend la..hari Sabtu..





Cuba teka saya kat mana??

Saya kat opis....

Wah sukenyaaaaaa.......




Beginilah nasib bila diperintah untuk bekerja pada setiap hari Sabtu. Mengikut staf yg lain hari Sabtu tak buat apa pun. Online je. Tepat pukul 12 chow la. Huhu

Tapi harini saya kene siapkan sikit soalan untuk midterm exam. Banyak ni nak kene prepare. Dah kata ada 6 subjek tolak subjek Pastry so saya kene siapkan 5 set soalan. Nyummy....

Tapi format soalan kat sini simple je. Jangan buat soalan yang belit-belit and susah nanti students tak boleh nak jawab dengan tenang. Okay...


Continue kerja...da~





P/s: Nasib tak payah susah kemas rumah sebab B dah amik Indon untuk uruskan semua tu. Alhamdullilah. =)


0 comments on "Sukanya Bila Hari Sabtu"

Disable Right Click