Followers

Thursday, July 05, 2012

Now Open to Public



Macam chipsmore kejap private kejap tak.

Saje nak buat gempak. Nak bagi korang rindu kat i. Ok sila muntah skang, i tak kisah pong...


Okla tengokla selama mana i akan open kepada readers.

I bukan apa, tak suka dengan silent reader sorang tu je....
tapi yang penting bukan uolsss.....

Eh macam mana i tau dia baca my blog..eh adalaaa.....

2 Kata-Kata Inspirasi:

mama-ira said...

aah chipsmore aje.... takpe yg penting besh cam chipsmore.... juta2 citer suka & duka... hehe.. kuatkan semangat di tempat baru.. yg penting dah dekat ngan hubby kan...

Anonymous said...

i ker silent reader yang dimaksudkan?? hahahaha

Cik Eda-Cybernetics:)-

Thursday, July 05, 2012

Now Open to Public




Macam chipsmore kejap private kejap tak.

Saje nak buat gempak. Nak bagi korang rindu kat i. Ok sila muntah skang, i tak kisah pong...


Okla tengokla selama mana i akan open kepada readers.

I bukan apa, tak suka dengan silent reader sorang tu je....
tapi yang penting bukan uolsss.....

Eh macam mana i tau dia baca my blog..eh adalaaa.....

2 comments on "Now Open to Public"

mama-ira on July 5, 2012 at 3:32 PM said...

aah chipsmore aje.... takpe yg penting besh cam chipsmore.... juta2 citer suka & duka... hehe.. kuatkan semangat di tempat baru.. yg penting dah dekat ngan hubby kan...

Anonymous said...

i ker silent reader yang dimaksudkan?? hahahaha

Cik Eda-Cybernetics:)-

Disable Right Click