Followers

Thursday, July 19, 2012

Perlu Tak Nak Sediakan Breakfast?




Perkara yang saya nak lakukan saat ini yang jarang dapat saya buat selepas menjadi isteri.

Hanya dilakukan bila weekend and terlalu jarang dilakukan bila weekday.

Sebelum ni tak sempat nak buat akibat kekangan tempat kerja yang jauh dan saya perlu rushing keluar rumah dan skang masalah itu dan selesai.

Dan pada pandangan saya skang ni adalah waktu yang sesuai.

Nak tahu saya teringin nak buat apa???










SEDIAKAN BREAKFAST UNTUK HUSBAND SEBELUM PERGI KERJA










Dah kerja dekat pun still lagi mencari alasan yang tidak munasabah.
Perasaan saya waktu pagi bila tengok husband keluar rumah tanpa sarapan, adalah sangat menyesal and terasa diri sangat berdosa walaupun husband bukan jenis yang cerewet. 
Kalau takda pun dia tak minta.


Saya harap lepas ni saya bertambah rajin menyediakan sarapan untuk husband.
Hurmmmm


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 19, 2012

Perlu Tak Nak Sediakan Breakfast?





Perkara yang saya nak lakukan saat ini yang jarang dapat saya buat selepas menjadi isteri.

Hanya dilakukan bila weekend and terlalu jarang dilakukan bila weekday.

Sebelum ni tak sempat nak buat akibat kekangan tempat kerja yang jauh dan saya perlu rushing keluar rumah dan skang masalah itu dan selesai.

Dan pada pandangan saya skang ni adalah waktu yang sesuai.

Nak tahu saya teringin nak buat apa???










SEDIAKAN BREAKFAST UNTUK HUSBAND SEBELUM PERGI KERJA










Dah kerja dekat pun still lagi mencari alasan yang tidak munasabah.
Perasaan saya waktu pagi bila tengok husband keluar rumah tanpa sarapan, adalah sangat menyesal and terasa diri sangat berdosa walaupun husband bukan jenis yang cerewet. 
Kalau takda pun dia tak minta.


Saya harap lepas ni saya bertambah rajin menyediakan sarapan untuk husband.
Hurmmmm


0 comments on "Perlu Tak Nak Sediakan Breakfast?"

Disable Right Click