Followers

Sunday, July 10, 2011

Struggle BERSIH Kerja



Assalamualaikum dan hello,

Huh struggle gila kat rumah menyiapkan kerja.

Amacam rajin tak??

Kalau tak rajin kelam kabut la saya minggu depan.

Ni pun baru dapat makan, dari pagi uolss tak makan.

Tegarkan??

Saje je praktis perut untuk berpuasa, bole kurus sikit., =p


Ada beberapa je lagi task yang tak siap, rasanya bole bawak masuk opis je kot.

Soalan Housekeeping 4 set

Notes Chapter 1 ROM

Notes Chapter 1 Housekeeping



Tinggal 2 ketul lagi??

Tak kira weekend next week saya nak rehat sepuasnya!


0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, July 10, 2011

Struggle BERSIH Kerja




Assalamualaikum dan hello,

Huh struggle gila kat rumah menyiapkan kerja.

Amacam rajin tak??

Kalau tak rajin kelam kabut la saya minggu depan.

Ni pun baru dapat makan, dari pagi uolss tak makan.

Tegarkan??

Saje je praktis perut untuk berpuasa, bole kurus sikit., =p


Ada beberapa je lagi task yang tak siap, rasanya bole bawak masuk opis je kot.

Soalan Housekeeping 4 set

Notes Chapter 1 ROM

Notes Chapter 1 Housekeeping



Tinggal 2 ketul lagi??

Tak kira weekend next week saya nak rehat sepuasnya!


0 comments on "Struggle BERSIH Kerja"

Disable Right Click