Followers

Monday, July 04, 2011

Nikmat Berkepit


Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin asik nak berkepit je. 

Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin, after 530 petang terus tak sabar nak balik.

Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin jadi makin mengada-ngada dengan pasangan dia.



Saya tahu saya belum kahwin lagi.

Tapi saya seolah-olah dah merasa pengalaman orang yang lepas berkahwin.

Setelah 3 hari spend masa bersama, bila tiba saat Bumblebee hantar saya balik Pandan, rasa macam tak boleh nak lepas. Itu tanda-tanda orang mengada-ngada. Jangan tiru.

Rasa rindu yang amat pada Bumblebee.



Walaupun tak officially saya rasa "orang yang lepas kahwin" tu,

Tapi dah cukup saya merasa pengalaman bersendirian menahan kerinduan setelah beberapa hari berkepit bersama.

Memang mengada uolss si Fardilla tu.

Muntah uolsss.

Jap cari sinki nak muntah hijau.

=p




3 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

setuju..kadang2 lepas dh lame hbskn masa bile kena duk jauh semula msti rase nk ngs hehehe

Fardilla Fawzi said...

Uya: heheh tahu takpe...sunyi je rasa kalo die dah takda depan mata....huhu

bahIRAh said...

nak ikut nangis jugakla cmni..lagi2 bile tunang kate eh lain la bile celik mata awk xde..aritu bangun tido je nmpak awk tgh tgok tv..

hahah ok gatal, time kasih.

Monday, July 04, 2011

Nikmat Berkepit



Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin asik nak berkepit je. 

Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin, after 530 petang terus tak sabar nak balik.

Baru saya tahu kenapa orang lepas kahwin jadi makin mengada-ngada dengan pasangan dia.



Saya tahu saya belum kahwin lagi.

Tapi saya seolah-olah dah merasa pengalaman orang yang lepas berkahwin.

Setelah 3 hari spend masa bersama, bila tiba saat Bumblebee hantar saya balik Pandan, rasa macam tak boleh nak lepas. Itu tanda-tanda orang mengada-ngada. Jangan tiru.

Rasa rindu yang amat pada Bumblebee.



Walaupun tak officially saya rasa "orang yang lepas kahwin" tu,

Tapi dah cukup saya merasa pengalaman bersendirian menahan kerinduan setelah beberapa hari berkepit bersama.

Memang mengada uolss si Fardilla tu.

Muntah uolsss.

Jap cari sinki nak muntah hijau.

=p




3 comments on "Nikmat Berkepit"

UyaRayza on July 5, 2011 at 10:21 AM said...

setuju..kadang2 lepas dh lame hbskn masa bile kena duk jauh semula msti rase nk ngs hehehe

Fardilla Fawzi on July 5, 2011 at 11:12 AM said...

Uya: heheh tahu takpe...sunyi je rasa kalo die dah takda depan mata....huhu

bahIRAh on July 5, 2011 at 1:37 PM said...

nak ikut nangis jugakla cmni..lagi2 bile tunang kate eh lain la bile celik mata awk xde..aritu bangun tido je nmpak awk tgh tgok tv..

hahah ok gatal, time kasih.

Disable Right Click