Followers

Tuesday, July 12, 2011

Musim Mengawan Tak Kene Waktu




Hati saya susah sangat sekarang ni. Pening memikirkan cuti. Cuti apa lagi. Cuti kawen la. Ni la padahnya bila buat kerja kawen time tengah semester. Nak buat mcm mana musim mengawan datang time dah start kelas. Nak tunggu bulan November...lambat nau...

Ikut perkiraan saya hanya mahu cuti kawen 5 hari je. Taknak cuti banyak-banyak. Susah nak ganti kelas. Ni pun dah tersangat semput. Sape la buat polisi ganti-ganti kelas ni. As long as kita dapat cover chapter sudah la kan.

Dahla nak ganti kelasnya bukan main susah lagi. Nak kene tunggu after 530 bagai. Nak kene tunggu hari Sabtu la. Kalau setakat 2 3 jam saya tak kisah la. Total ganti kelas untuk 5 hari tu plus minus 22 jam...

Lepas tu ada orang request lagi nak saya cuti direct seminggu. Susah hati betol skang ni. Saya tak tahu mcm mana nak ganti kelas untuk seminggu tu...22 jam + 21 jam..please kire sendiri. Malas aku nak kire!

Pressure!


P/s: Mengarut plak cite Dewa Cinta ni..lepas satu-satu konflik...mula-mula nak kawen..pastu tak jadi sebab adik beradik...lepas tu bukan adik beradik...pastu jadi kawen..tup-tup si Dewi jumpa adik dia..pastu adik die nak halang hubungan mereka plak...menyampah plak tengok konflik yang macam tu....

(Kalau menyampah tak payah tengok...tapi ko melopong depan tv jugak kan???)



1 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

uya pun akhirnye malas dh tgk dewa cinta tue...geli plak memikirkan bercinta adikbradik hehehe

Tuesday, July 12, 2011

Musim Mengawan Tak Kene Waktu





Hati saya susah sangat sekarang ni. Pening memikirkan cuti. Cuti apa lagi. Cuti kawen la. Ni la padahnya bila buat kerja kawen time tengah semester. Nak buat mcm mana musim mengawan datang time dah start kelas. Nak tunggu bulan November...lambat nau...

Ikut perkiraan saya hanya mahu cuti kawen 5 hari je. Taknak cuti banyak-banyak. Susah nak ganti kelas. Ni pun dah tersangat semput. Sape la buat polisi ganti-ganti kelas ni. As long as kita dapat cover chapter sudah la kan.

Dahla nak ganti kelasnya bukan main susah lagi. Nak kene tunggu after 530 bagai. Nak kene tunggu hari Sabtu la. Kalau setakat 2 3 jam saya tak kisah la. Total ganti kelas untuk 5 hari tu plus minus 22 jam...

Lepas tu ada orang request lagi nak saya cuti direct seminggu. Susah hati betol skang ni. Saya tak tahu mcm mana nak ganti kelas untuk seminggu tu...22 jam + 21 jam..please kire sendiri. Malas aku nak kire!

Pressure!


P/s: Mengarut plak cite Dewa Cinta ni..lepas satu-satu konflik...mula-mula nak kawen..pastu tak jadi sebab adik beradik...lepas tu bukan adik beradik...pastu jadi kawen..tup-tup si Dewi jumpa adik dia..pastu adik die nak halang hubungan mereka plak...menyampah plak tengok konflik yang macam tu....

(Kalau menyampah tak payah tengok...tapi ko melopong depan tv jugak kan???)



1 comments on "Musim Mengawan Tak Kene Waktu"

UyaRayza on July 13, 2011 at 10:14 AM said...

uya pun akhirnye malas dh tgk dewa cinta tue...geli plak memikirkan bercinta adikbradik hehehe

Disable Right Click