Followers

Wednesday, July 20, 2011

Coming Up Tudung Nikah


Assalamualaikum dan helo.

Takda masa nak update blog buat masa ni.

Tengah bizi dengan student dan kelas.

Tudung nikah dah dapat.

Nanti saya akan update-kan mcm mana rupanya tudung nikah tu.

DIY sikit-sikit

=p



***


Cuti kawen dah approve.

Tapi 5 hari jela.

Yang lain kirim salam.

Takpe saya terima dengan hati terbuka.



Keep in touch ya...




P/s: Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya


2 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

5 hari pn kire lame la kn hehehe..gud2

Fardilla Fawzi said...

Tak cukup la Uya...heeee

Wednesday, July 20, 2011

Coming Up Tudung Nikah



Assalamualaikum dan helo.

Takda masa nak update blog buat masa ni.

Tengah bizi dengan student dan kelas.

Tudung nikah dah dapat.

Nanti saya akan update-kan mcm mana rupanya tudung nikah tu.

DIY sikit-sikit

=p



***


Cuti kawen dah approve.

Tapi 5 hari jela.

Yang lain kirim salam.

Takpe saya terima dengan hati terbuka.



Keep in touch ya...




P/s: Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya


2 comments on "Coming Up Tudung Nikah"

UyaRayza on July 20, 2011 at 4:58 PM said...

5 hari pn kire lame la kn hehehe..gud2

Fardilla Fawzi on July 21, 2011 at 10:35 AM said...

Tak cukup la Uya...heeee

Disable Right Click