Followers

Thursday, July 14, 2011

Cuti Oh Cuti



Saya baru terhegeh-hegeh dengan proses permohonan cuti untuk majlis.

Ke cepat sangat??

Rasanya kene cepat sebab saya perlu selesaikan urusan penggantian kelas sebelum saya bercuti panjang.

Panjang takdala panjang mana...5 hari je...

Itu pun jenuh jugakla sebab total cancellation class 22 credit hours.

Ntah kenapa la saya terpikir nak buat kerja kawen time ni.

Skang memang sangat menyusahkan diri.

By next week memang saya dah start bekerja seperti zombie.

Nak kawen tak????

Naaaakkk
(Sambil tersenyum kambing..)



Draf dulu masa bila yang sesuai nak ganti kelas...




Class Replacement Form
Lebih dari 10 helai kot...



Harap cuti approve






Saya dan B dapat sponsor pergi Korea.

Company trip B.

Tapi harapan sangat tipis untuk saya bersama-sama dengan group tu.

Masa discuss dengan boss pun dia dah berat hati sebab perihal kelas ni la.

Ntahla nak cakap sedih.

Sedih yang amat bila saya terpaksa sia-siakan peluang yang ada.

Beberapa hari ni saya pressure tentang ni la.

B asik push saya tanya macam mana.

Tapi saya takda solution yang terbaik.

Tak tahu apa yang perlu saya lakukan.

Kalau tak dapat nak join nak buat macam mana.

Saya pasrah relakan B pergi tanpa saya...

='(


1 Kata-Kata Inspirasi:

e k i n ♥ y u s r i said...

jd cikgu kne mintak cuti awl2...
huhuhuu

Thursday, July 14, 2011

Cuti Oh Cuti




Saya baru terhegeh-hegeh dengan proses permohonan cuti untuk majlis.

Ke cepat sangat??

Rasanya kene cepat sebab saya perlu selesaikan urusan penggantian kelas sebelum saya bercuti panjang.

Panjang takdala panjang mana...5 hari je...

Itu pun jenuh jugakla sebab total cancellation class 22 credit hours.

Ntah kenapa la saya terpikir nak buat kerja kawen time ni.

Skang memang sangat menyusahkan diri.

By next week memang saya dah start bekerja seperti zombie.

Nak kawen tak????

Naaaakkk
(Sambil tersenyum kambing..)



Draf dulu masa bila yang sesuai nak ganti kelas...




Class Replacement Form
Lebih dari 10 helai kot...



Harap cuti approve






Saya dan B dapat sponsor pergi Korea.

Company trip B.

Tapi harapan sangat tipis untuk saya bersama-sama dengan group tu.

Masa discuss dengan boss pun dia dah berat hati sebab perihal kelas ni la.

Ntahla nak cakap sedih.

Sedih yang amat bila saya terpaksa sia-siakan peluang yang ada.

Beberapa hari ni saya pressure tentang ni la.

B asik push saya tanya macam mana.

Tapi saya takda solution yang terbaik.

Tak tahu apa yang perlu saya lakukan.

Kalau tak dapat nak join nak buat macam mana.

Saya pasrah relakan B pergi tanpa saya...

='(


1 comments on "Cuti Oh Cuti"

e k i n ♥ y u s r i on July 15, 2011 at 7:59 AM said...

jd cikgu kne mintak cuti awl2...
huhuhuu

Disable Right Click