Followers

Tuesday, July 26, 2011

Menjelang 45 Hari


Sabtu yang lepas datang Seremban. Ada majlis. Kali ni taknak hampakan B lagi. Dan saya diberitahu Teratak Syurga Cinta kami dah siap. Semua dah complete. B bagitau cuma nak tunggu CF je lagi. Alhamdullilah.


Tapi yang menjadi kemusykilan, saya tak tahu, bila CF akan lulus. Mengikut perancangan bermula September saya memang dah tinggal di Seremban walaupun masa tu saya belum lagi berkahwin. Yela, rugi la plak kalau nak terus tinggal di KL, then nak pindah plak first week of September tu.


Skang ni status tu masih pending lagi. Harap ada jalan penyelesaian. Saya dah malu dengan Cik Murni. Takut dah susahkan dia. Kalau boleh saya nak cari pengganti rumah sewa secepat yang mungkin. *Harap Murni tak baca... =p





Berdebarnya..lagi 45 hari...

Malam pertama tu nak kene buat apa ye??

Aci tak nak tanya soalan bodo ni.....







Teratak Syurga Cinta



1 Kata-Kata Inspirasi:

its all about me said...

nok, sorry aku terbaca..ahahha..its ok la, take ur time..:)

Tuesday, July 26, 2011

Menjelang 45 Hari



Sabtu yang lepas datang Seremban. Ada majlis. Kali ni taknak hampakan B lagi. Dan saya diberitahu Teratak Syurga Cinta kami dah siap. Semua dah complete. B bagitau cuma nak tunggu CF je lagi. Alhamdullilah.


Tapi yang menjadi kemusykilan, saya tak tahu, bila CF akan lulus. Mengikut perancangan bermula September saya memang dah tinggal di Seremban walaupun masa tu saya belum lagi berkahwin. Yela, rugi la plak kalau nak terus tinggal di KL, then nak pindah plak first week of September tu.


Skang ni status tu masih pending lagi. Harap ada jalan penyelesaian. Saya dah malu dengan Cik Murni. Takut dah susahkan dia. Kalau boleh saya nak cari pengganti rumah sewa secepat yang mungkin. *Harap Murni tak baca... =p





Berdebarnya..lagi 45 hari...

Malam pertama tu nak kene buat apa ye??

Aci tak nak tanya soalan bodo ni.....







Teratak Syurga Cinta



1 comments on "Menjelang 45 Hari"

its all about me on July 26, 2011 at 2:32 PM said...

nok, sorry aku terbaca..ahahha..its ok la, take ur time..:)

Disable Right Click