Followers

Thursday, July 14, 2011

Checklist Sangat Penting




Lagi 57 hari menjelang hari bahagia,

Cewah nak jugak stress-kan perkataan bahagia tu.

So di kala waktu yang kritikal ni checklist memang sangat membantu.

Kalau tak buat checklist rasa macam banyak bende yang tak setel.

Bila buat checklist semalam sebelum tido, baru bole tido dengan lena.





Checklist dalam bilik
(Murni terima kasih meninggalkan papan notis yang comel...=p)



Ada beberapa perkara lagi yang tak berjaya diselesaikan.

Saya tak mahu pun majlis yang grand, saya tahu di mana letaknya diri saya.

Majlis saya takda table centerpiece, takda guest book, takda tarian bagai, takda videographer yang glamor, baju saya dijahit oleh tailor biasa-biasa saje...takda pelamin mini dan sewaktu dengannya.

Majlis saya biasa-biasa sahaja.



Tetapi saya tak mahu saya pening di saat-saat akhir.

Saya spesies yang tak tahan dengan pressure, mula la nak nangisla..rasa down la walaupun hal itu hanyalah hal kecik.


P/s: Saya sedar diri


Semoga saya terus tabah!



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 14, 2011

Checklist Sangat Penting





Lagi 57 hari menjelang hari bahagia,

Cewah nak jugak stress-kan perkataan bahagia tu.

So di kala waktu yang kritikal ni checklist memang sangat membantu.

Kalau tak buat checklist rasa macam banyak bende yang tak setel.

Bila buat checklist semalam sebelum tido, baru bole tido dengan lena.





Checklist dalam bilik
(Murni terima kasih meninggalkan papan notis yang comel...=p)



Ada beberapa perkara lagi yang tak berjaya diselesaikan.

Saya tak mahu pun majlis yang grand, saya tahu di mana letaknya diri saya.

Majlis saya takda table centerpiece, takda guest book, takda tarian bagai, takda videographer yang glamor, baju saya dijahit oleh tailor biasa-biasa saje...takda pelamin mini dan sewaktu dengannya.

Majlis saya biasa-biasa sahaja.



Tetapi saya tak mahu saya pening di saat-saat akhir.

Saya spesies yang tak tahan dengan pressure, mula la nak nangisla..rasa down la walaupun hal itu hanyalah hal kecik.


P/s: Saya sedar diri


Semoga saya terus tabah!



0 comments on "Checklist Sangat Penting"

Disable Right Click