Followers

Wednesday, July 13, 2011

Habit Baru Nak Kurus



Baru-baru ni saya buat satu habit baru.

Dengan alasan mahu kurangkan lemak dalam badan.

So apa yang saya buat.

Kalau lapar masak air panas.

Bancuh teh amik biskut.

Biskut kering cicah teh.

Kenyang pun.

So far tekak ni boleh terima.

Kadang-kadang selera ni perlu diajar juga.

Tak boleh bagi muka, kang kalau gemuk sape yang susah.

Diri sendiri jugak.



Saya suke bila ada yang tegur, saya dah makin kurus.

Auwwww orang yang tegur tu lelaki yang suka sangat cakap saya gemuk dulu.

But now dia salute kat saya sebab berjaya jugak untuk kurus.

Senang je nak tengok kalau saya gemuk.

Tengok bahagian paling seksi.

Bukan atas tapi bawah

=p

*Sila cari skang...*



Dah jumpa???



Ok daaa


6 Kata-Kata Inspirasi:

zimie said...

dila.senang nye kamu kurus.makan biskut je.saya makan biskut hari2 tak kurus pun.degil ini lemak.huahua.

e k i n ♥ y u s r i said...

chayok2...
hehehe

Fardilla Fawzi said...

Zimie: Takdala kurus mana...hehehe tp kurus la skit berbanding dulu...lps tu mgkin sbb dh krg pkir pasal mkn bile bizi..huhu

Fardilla Fawzi said...

Ekin: TQ =)

UyaRayza said...

uya skang tghari x makan..kkalo mkn pun biskut jer then pas mahrib msti makan nasi..sejak wt mcm tue skang org ade gak tego nampak kecik sket hehehe...hari tue fitting baju nikah pn dh longgar hehehe

Fardilla Fawzi said...

Uya: sy kalo tak makan tengahri alamatnya sistem organ dalaman tak berfungsi....apply makan biskut time malam jee...heeee

Bestkan bile fitting baju dh longgar...=)

Wednesday, July 13, 2011

Habit Baru Nak Kurus




Baru-baru ni saya buat satu habit baru.

Dengan alasan mahu kurangkan lemak dalam badan.

So apa yang saya buat.

Kalau lapar masak air panas.

Bancuh teh amik biskut.

Biskut kering cicah teh.

Kenyang pun.

So far tekak ni boleh terima.

Kadang-kadang selera ni perlu diajar juga.

Tak boleh bagi muka, kang kalau gemuk sape yang susah.

Diri sendiri jugak.



Saya suke bila ada yang tegur, saya dah makin kurus.

Auwwww orang yang tegur tu lelaki yang suka sangat cakap saya gemuk dulu.

But now dia salute kat saya sebab berjaya jugak untuk kurus.

Senang je nak tengok kalau saya gemuk.

Tengok bahagian paling seksi.

Bukan atas tapi bawah

=p

*Sila cari skang...*



Dah jumpa???



Ok daaa


6 comments on "Habit Baru Nak Kurus"

zimie on July 13, 2011 at 9:52 PM said...

dila.senang nye kamu kurus.makan biskut je.saya makan biskut hari2 tak kurus pun.degil ini lemak.huahua.

e k i n ♥ y u s r i on July 14, 2011 at 7:14 AM said...

chayok2...
hehehe

Fardilla Fawzi on July 14, 2011 at 8:32 AM said...

Zimie: Takdala kurus mana...hehehe tp kurus la skit berbanding dulu...lps tu mgkin sbb dh krg pkir pasal mkn bile bizi..huhu

Fardilla Fawzi on July 14, 2011 at 8:33 AM said...

Ekin: TQ =)

UyaRayza on July 14, 2011 at 9:43 AM said...

uya skang tghari x makan..kkalo mkn pun biskut jer then pas mahrib msti makan nasi..sejak wt mcm tue skang org ade gak tego nampak kecik sket hehehe...hari tue fitting baju nikah pn dh longgar hehehe

Fardilla Fawzi on July 14, 2011 at 2:04 PM said...

Uya: sy kalo tak makan tengahri alamatnya sistem organ dalaman tak berfungsi....apply makan biskut time malam jee...heeee

Bestkan bile fitting baju dh longgar...=)

Disable Right Click