Followers

Wednesday, July 06, 2011

Senarai Semak



Kesibukan memang dah terasa sangat skang. Setiap hari terasa masa itu emas. Mesti ada perkara yang perlu diselesaikan. Kat ofis pikir tentang kerja...SIP, notes dan assignment student bagai. Bila balik rumah kene pikir siapkan bunga pahar plak. Lagi 60 bijik uolss. Sape lagi nak siapkan kalau tak saya seorang. Huhu. Merungut??

Buat masa ni taknak merungut lagi walaupun tahu ada banyak perkara kene belek-belek. Skang ni dah takda masa nak pikir yang bukan-bukan. Pikir yang positif je. Amacam terkejut tak tengok Fardilla jadi macam ni??? Hahaha

Skang ni kalau tengah drive tiba-tiba ada malaun bawak kreta macam babi baby. Saya cuba untuk tersenyum. Taknak potong mood tenang. Ni terapi baru. Tapi kadang-kadang terbabas jugak. Takpe-takpe nama pun manusia, janji saya cuba untuk jadi postif. Cuba tengok smpai berapa lama?? =p

Banyak senarai semak yang tak setel. Ingat nak pergi Jalan TAR sabtu ni. Nak beli barang kat bawah ni.

Senarai semak Jalan TAR:-
  1. Riben besar
  2. Riben pink
  3. Bunga ros siap
  4. Tudung nikah
  5. Tudung Sanding Malam
  6. Tudung Outdoor
  7. Tudung Bertandang
  8. Brooch
  9. Tisu nak buat bunga tisu (Eh ada jual kat Jalan TAR ke??)

Tudung je dah berapa bijik. Mahu beli yang simple je. Taknak membazir. After wedding bole pakai lagi kan.


Senarai semak Nilai:-

  1. Bunga telur putih untuk orang marhaban
  2. Bekas letak telur
  3. Paper bag
  4. Bunga tangan sanding


Oh banyak plak saya membebel. Tengah bertungkus lumus buat bunga pahar ni. Tata.



P/s: Terdengar berita ada baby meninggal di pusat asuhan. Haish risau plak bile pikir. Eh eh ko ada anak yang hantar kat pusat asuhan ke?? Over sangat...


6 Kata-Kata Inspirasi:

mRs mysarah said...

u pernah tengok tak bunga tangan stokin i?

http://3december2010.blogspot.com/2010/11/diy-bunga-tangan-stokin.html

klo u minat, i boleh pinjamkan. tapi tak la cantek sangat :P. tu pown kalo u suka n kena dengan baju u :)

UyaRayza said...

tudung je dh 4 mcm mane tue heheeh..xpe skang tgh sale heheh..slamat bersopink

Fardilla Fawzi said...

Mysarah: Bunga tgn tu sgt cantek...tp skg ni nak cari bunga warna kuning...walaupun baju warna purple...huhu gedik nak bunga tangan warna kontra dgn baju...

Nti tibe2 kalo i nak pinjam kat u i bgtau ye...=)

Fardilla Fawzi said...

Uya: tau takpe...byknya tudung nak kene beli..yg tu tak termasuk tudung sanding...heee

mRs mysarah said...

owh its ok. just cuba untuk kurangkan beban u jer. kalo ada apa2, jgn segan2 nak bagitau ;)

Fardilla Fawzi said...

Orte..thanks dear..=)

Wednesday, July 06, 2011

Senarai Semak




Kesibukan memang dah terasa sangat skang. Setiap hari terasa masa itu emas. Mesti ada perkara yang perlu diselesaikan. Kat ofis pikir tentang kerja...SIP, notes dan assignment student bagai. Bila balik rumah kene pikir siapkan bunga pahar plak. Lagi 60 bijik uolss. Sape lagi nak siapkan kalau tak saya seorang. Huhu. Merungut??

Buat masa ni taknak merungut lagi walaupun tahu ada banyak perkara kene belek-belek. Skang ni dah takda masa nak pikir yang bukan-bukan. Pikir yang positif je. Amacam terkejut tak tengok Fardilla jadi macam ni??? Hahaha

Skang ni kalau tengah drive tiba-tiba ada malaun bawak kreta macam babi baby. Saya cuba untuk tersenyum. Taknak potong mood tenang. Ni terapi baru. Tapi kadang-kadang terbabas jugak. Takpe-takpe nama pun manusia, janji saya cuba untuk jadi postif. Cuba tengok smpai berapa lama?? =p

Banyak senarai semak yang tak setel. Ingat nak pergi Jalan TAR sabtu ni. Nak beli barang kat bawah ni.

Senarai semak Jalan TAR:-
  1. Riben besar
  2. Riben pink
  3. Bunga ros siap
  4. Tudung nikah
  5. Tudung Sanding Malam
  6. Tudung Outdoor
  7. Tudung Bertandang
  8. Brooch
  9. Tisu nak buat bunga tisu (Eh ada jual kat Jalan TAR ke??)

Tudung je dah berapa bijik. Mahu beli yang simple je. Taknak membazir. After wedding bole pakai lagi kan.


Senarai semak Nilai:-

  1. Bunga telur putih untuk orang marhaban
  2. Bekas letak telur
  3. Paper bag
  4. Bunga tangan sanding


Oh banyak plak saya membebel. Tengah bertungkus lumus buat bunga pahar ni. Tata.



P/s: Terdengar berita ada baby meninggal di pusat asuhan. Haish risau plak bile pikir. Eh eh ko ada anak yang hantar kat pusat asuhan ke?? Over sangat...


6 comments on "Senarai Semak"

mRs mysarah on July 7, 2011 at 9:01 AM said...

u pernah tengok tak bunga tangan stokin i?

http://3december2010.blogspot.com/2010/11/diy-bunga-tangan-stokin.html

klo u minat, i boleh pinjamkan. tapi tak la cantek sangat :P. tu pown kalo u suka n kena dengan baju u :)

UyaRayza on July 7, 2011 at 9:57 AM said...

tudung je dh 4 mcm mane tue heheeh..xpe skang tgh sale heheh..slamat bersopink

Fardilla Fawzi on July 7, 2011 at 10:55 AM said...

Mysarah: Bunga tgn tu sgt cantek...tp skg ni nak cari bunga warna kuning...walaupun baju warna purple...huhu gedik nak bunga tangan warna kontra dgn baju...

Nti tibe2 kalo i nak pinjam kat u i bgtau ye...=)

Fardilla Fawzi on July 7, 2011 at 10:56 AM said...

Uya: tau takpe...byknya tudung nak kene beli..yg tu tak termasuk tudung sanding...heee

mRs mysarah on July 7, 2011 at 4:30 PM said...

owh its ok. just cuba untuk kurangkan beban u jer. kalo ada apa2, jgn segan2 nak bagitau ;)

Fardilla Fawzi on July 7, 2011 at 4:41 PM said...

Orte..thanks dear..=)

Disable Right Click