Followers

Thursday, July 07, 2011

Gantilah Puasa Sebelum Anda Digantikan


Oh penatnya harini,

Soalan midterm ROM dah setel.

Ada beberapa set soalan lagi yang kene siapkan.

Penatnya nak pikir.

Nape la tiba-tiba semester ni semuanya berubah.

Di saat-saat begini,

Ohhhh (Propa sungguh)



Tadi sempat jugak saya lari ke Tesco.

Harini berpuasa ganti.

2 hari lagi uolsss.

Letihnya.

Balik rumah tengok peti ais macam haram.

Sangatla menyusahkan.

Ikutkan hati nak je saya campak dari atas ke bawah.

Huhu



So hari ni terasa mahu masak yang simple-simple untuk berbuka nanti.

Kalau beli nanti takut tak puas makan plak.

Al maklum skang ni selera makan tengah meroyan.

Menu yang simple je.



Ayam goreng





Kerang rebus






Sup cendawan



Semua tu menu feveret saya.
(Pic source: Google)




Tengah-tengah puasa ni memang best kalau tengok gambar makanan kan.




P/s: Mode bekerja hilang di kala perut menahan kelaparan.


1 Kata-Kata Inspirasi:

UyaRayza said...

puasa jugak..tp puasa sunat jer sbb ganti dh hbs heheh..tetap lapo jugak hehehe

Thursday, July 07, 2011

Gantilah Puasa Sebelum Anda Digantikan



Oh penatnya harini,

Soalan midterm ROM dah setel.

Ada beberapa set soalan lagi yang kene siapkan.

Penatnya nak pikir.

Nape la tiba-tiba semester ni semuanya berubah.

Di saat-saat begini,

Ohhhh (Propa sungguh)



Tadi sempat jugak saya lari ke Tesco.

Harini berpuasa ganti.

2 hari lagi uolsss.

Letihnya.

Balik rumah tengok peti ais macam haram.

Sangatla menyusahkan.

Ikutkan hati nak je saya campak dari atas ke bawah.

Huhu



So hari ni terasa mahu masak yang simple-simple untuk berbuka nanti.

Kalau beli nanti takut tak puas makan plak.

Al maklum skang ni selera makan tengah meroyan.

Menu yang simple je.



Ayam goreng





Kerang rebus






Sup cendawan



Semua tu menu feveret saya.
(Pic source: Google)




Tengah-tengah puasa ni memang best kalau tengok gambar makanan kan.




P/s: Mode bekerja hilang di kala perut menahan kelaparan.


1 comments on "Gantilah Puasa Sebelum Anda Digantikan"

UyaRayza on July 7, 2011 at 5:10 PM said...

puasa jugak..tp puasa sunat jer sbb ganti dh hbs heheh..tetap lapo jugak hehehe

Disable Right Click