Followers

Thursday, January 07, 2010

Think wisely

Tak kenal maka tak cinta...

Cik Dilla kalo tak kene gaya mood die pagi2 mmg teruk abis. Org tgk muke die yg masam tu bole takut. Dah muke roman mcm tu nak buat mcm mane. Bertambah plak ngn mood yg tak betul bayangkanlah sendiri.

Pagi tadi kuar umah lambat alasan bgn lambat. Cis same je mcm alasan student yg aku tegur pagi tadi. Huhu ibarat ketam mengajar anak ketam berjalan. So arini aku masuk kelas pagi lambat. Thumb in 8.33 am. Damn lambat 3 minit jer. Tersangat rugi. Kalo nak lambat biar lambat gile. Baru puas hati. Jalan jem benci btol.

Erm sejak 2 3 hari ni takda mood sbb asik memikirkan beberapa perkara yg perlu diselesaikan. 1230 tghari ade kelas satu jam. Bayangkan kelas tghari buta tu. Bear in minds this is Cybernetics ok. Huhu. Wah budak2 ni pandai buat aku tersenyum. Memang agak happening tadi.

Kerana kalian sume Cik Dilla masih di Cybernetics. Tak sabar nak tggu kalian sume grad. Insya Allah pertengahan 2011. Cik Dilla sntiasa mendoakan kejayaan kalian sume. Amin.

Saat mendengar beberapa tambahan masalah mengenai DHC rase nak hilang sabar. Ntahla. Terasa nonsense. Tapi siapalah aku untuk mengatakan bahawa itu adalah salah. Dan kami adalah benar. Letih, penat, sesak....

Masalah tak penah putus dalam hidup manusia. Mana ade manusia yg tak dilanda dengan masalah. Sume terpulanglah bagaimana kite mencari jalan penyelesaian yang terbaik untuk masalah tersebut. Banyakkan bersabar. Ni baru masalah kecik. Think wisely~






0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, January 07, 2010

Think wisely


Tak kenal maka tak cinta...

Cik Dilla kalo tak kene gaya mood die pagi2 mmg teruk abis. Org tgk muke die yg masam tu bole takut. Dah muke roman mcm tu nak buat mcm mane. Bertambah plak ngn mood yg tak betul bayangkanlah sendiri.

Pagi tadi kuar umah lambat alasan bgn lambat. Cis same je mcm alasan student yg aku tegur pagi tadi. Huhu ibarat ketam mengajar anak ketam berjalan. So arini aku masuk kelas pagi lambat. Thumb in 8.33 am. Damn lambat 3 minit jer. Tersangat rugi. Kalo nak lambat biar lambat gile. Baru puas hati. Jalan jem benci btol.

Erm sejak 2 3 hari ni takda mood sbb asik memikirkan beberapa perkara yg perlu diselesaikan. 1230 tghari ade kelas satu jam. Bayangkan kelas tghari buta tu. Bear in minds this is Cybernetics ok. Huhu. Wah budak2 ni pandai buat aku tersenyum. Memang agak happening tadi.

Kerana kalian sume Cik Dilla masih di Cybernetics. Tak sabar nak tggu kalian sume grad. Insya Allah pertengahan 2011. Cik Dilla sntiasa mendoakan kejayaan kalian sume. Amin.

Saat mendengar beberapa tambahan masalah mengenai DHC rase nak hilang sabar. Ntahla. Terasa nonsense. Tapi siapalah aku untuk mengatakan bahawa itu adalah salah. Dan kami adalah benar. Letih, penat, sesak....

Masalah tak penah putus dalam hidup manusia. Mana ade manusia yg tak dilanda dengan masalah. Sume terpulanglah bagaimana kite mencari jalan penyelesaian yang terbaik untuk masalah tersebut. Banyakkan bersabar. Ni baru masalah kecik. Think wisely~






0 comments on "Think wisely"

Disable Right Click