Followers

Wednesday, January 06, 2010

Adoi~

Jom luahkan perasaan...

Erm arini first day..as usual mesti mood tak berapa nak baik..

Semalam aku free satu hari takda plak. Erm arini ade kelas. Agak ssh nak menghadapi keadaan ni sambil mengajar. Rase nk tercabut urat perut nie. Muka nampak sangat tak bermaya. Serious aku takleh nak lawan di saat kesakitan ini melanda. Tapi cube mencari kekuatan untuk abiskan kelas satu jam ni. Untuk selamatkan keadaan brief mengenai tugasan yang perlu diselesaikan sebelum mid term exam.

Mengenai lawatan sambil belajar ni plak. Risau plak aku kalo tak berjaya. Ni sume atas usaha students aku. Kalo rajin mereka berjaya la lawatan yg akan dibuat nie. Adoi kene mengadap management sume. Sume nak tgk bajet yg dikeluarkan. Tak banyak pon. Sian mereka ni. Asik dok dalam kelas mengadap kelas teori sesekali kene expose jgk tentang realiti yg sebenarnya. Hope kalian sume berjaya. Tengok sume memang excited. Kelas ni agak komited and bersemangat berbanding ngn group yg satu lagi. Good~

Erm cmne ek nak menghadapi saat-saat mcm ni dengan tenang. Berikanlah aku semangat tuk aku meneruskan tugas aku arini. Adoi~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, January 06, 2010

Adoi~


Jom luahkan perasaan...

Erm arini first day..as usual mesti mood tak berapa nak baik..

Semalam aku free satu hari takda plak. Erm arini ade kelas. Agak ssh nak menghadapi keadaan ni sambil mengajar. Rase nk tercabut urat perut nie. Muka nampak sangat tak bermaya. Serious aku takleh nak lawan di saat kesakitan ini melanda. Tapi cube mencari kekuatan untuk abiskan kelas satu jam ni. Untuk selamatkan keadaan brief mengenai tugasan yang perlu diselesaikan sebelum mid term exam.

Mengenai lawatan sambil belajar ni plak. Risau plak aku kalo tak berjaya. Ni sume atas usaha students aku. Kalo rajin mereka berjaya la lawatan yg akan dibuat nie. Adoi kene mengadap management sume. Sume nak tgk bajet yg dikeluarkan. Tak banyak pon. Sian mereka ni. Asik dok dalam kelas mengadap kelas teori sesekali kene expose jgk tentang realiti yg sebenarnya. Hope kalian sume berjaya. Tengok sume memang excited. Kelas ni agak komited and bersemangat berbanding ngn group yg satu lagi. Good~

Erm cmne ek nak menghadapi saat-saat mcm ni dengan tenang. Berikanlah aku semangat tuk aku meneruskan tugas aku arini. Adoi~

0 comments on "Adoi~"

Disable Right Click