Followers

Tuesday, January 05, 2010

Lalala~

Rase mcm dah lame tak bukak my zone.

Semalam pagi2 lagi dah ade kelas. Sesi pengajaran dah start so memandangkan kelas takda LCD terpaksa bawak sendiri and bawala sekali my laptop. So tak bukak langsung laptop kat opis. After kelas 2 hours diorng nie ajak gi Jalan TAR plak. Huhu best2 menghabiskan duit.

Jumaat ni kelas master dah start balik. Erm bosannya. Kalo taknak blaja bole tak. Tapi memandangkan aku dah mulakan so aku kene abiskan jugak. Erm tak abis bersenang lenang lagi. Pasni masa dah semakin sikit. Kene bajet tuk nie ckit tuk tu cikit. Hurm...

Banyaknyer kene pikir. Sakit otak and sesak nafas sekejap. Apa yang aku plan skg nie tak taula berjaya ke tak. Dalam dilema skg. Kalo aku buat bende tu takut masa tu akan bertambah kurang. Kadang-kadang buntu jgk nak buat keputusan. Takut bende yang dikejar tak dapat yang dikendong plak berciciran. Tapi bile difikirkan balik ade yang positif. Bukannya negatif. Negatif mungkin dari segi masa.


Hope ade sesuatu yang miracle yang akan terjadi.
Crossing fingers

Senyum kontrol

Hasil belian di Jalan TAR

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, January 05, 2010

Lalala~


Rase mcm dah lame tak bukak my zone.

Semalam pagi2 lagi dah ade kelas. Sesi pengajaran dah start so memandangkan kelas takda LCD terpaksa bawak sendiri and bawala sekali my laptop. So tak bukak langsung laptop kat opis. After kelas 2 hours diorng nie ajak gi Jalan TAR plak. Huhu best2 menghabiskan duit.

Jumaat ni kelas master dah start balik. Erm bosannya. Kalo taknak blaja bole tak. Tapi memandangkan aku dah mulakan so aku kene abiskan jugak. Erm tak abis bersenang lenang lagi. Pasni masa dah semakin sikit. Kene bajet tuk nie ckit tuk tu cikit. Hurm...

Banyaknyer kene pikir. Sakit otak and sesak nafas sekejap. Apa yang aku plan skg nie tak taula berjaya ke tak. Dalam dilema skg. Kalo aku buat bende tu takut masa tu akan bertambah kurang. Kadang-kadang buntu jgk nak buat keputusan. Takut bende yang dikejar tak dapat yang dikendong plak berciciran. Tapi bile difikirkan balik ade yang positif. Bukannya negatif. Negatif mungkin dari segi masa.


Hope ade sesuatu yang miracle yang akan terjadi.
Crossing fingers

Senyum kontrol

Hasil belian di Jalan TAR

0 comments on "Lalala~"

Disable Right Click