Followers

Friday, January 01, 2010

Penderitaan Kesakitan

Gmbr yg agak kabur

Nie la penderitaan yg terpaksa ditanggung untuk masa skg. Pergh nak ckp pasal sakit. Tuhan saje yg tau. Dah pegi klinik sgt takut. Rela menanggung kesakitan dari bende ni dipecahkan.

Actually bende ni kat pinggang belakang. Dah 4 kali bende ni jadi kat tempat yg sama. Ingat lagi masa konvo, die pecah and darah mengalir tak benti-benti. Gile kan aku nie tak amik inisiatif langsung untuk gi check. En Azli dah marah and siap perli-perli lagi. Huhu tgkla keadaan nanti.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 01, 2010

Penderitaan Kesakitan


Gmbr yg agak kabur

Nie la penderitaan yg terpaksa ditanggung untuk masa skg. Pergh nak ckp pasal sakit. Tuhan saje yg tau. Dah pegi klinik sgt takut. Rela menanggung kesakitan dari bende ni dipecahkan.

Actually bende ni kat pinggang belakang. Dah 4 kali bende ni jadi kat tempat yg sama. Ingat lagi masa konvo, die pecah and darah mengalir tak benti-benti. Gile kan aku nie tak amik inisiatif langsung untuk gi check. En Azli dah marah and siap perli-perli lagi. Huhu tgkla keadaan nanti.

0 comments on "Penderitaan Kesakitan"

Disable Right Click