Followers

Thursday, January 28, 2010

Hallooooo

Manusia ni sangat unik...dilahirkan dengan bermacam perangai. Kalo sume manusia ni sama je sifat and tingkah laku die. Suram and tak berwarna warni la dunia ni kan.

Tapi aku tak paham dgn setengah perangai manusia yg sangat menjengkelkan. Kalo org buat die pandai plak nak marah, tak setuju, bangkang.

Tapi...

Bila die buat orang bole plak ye. Banyak chanteekkk muka ko. Seriusly tak paham. Aku bukan nak menghina org kg yg berfikiran kolot. Aku bukan nak menghina org yg tak berpelajaran. Tapi sorry to say la. You are so annoying and irritating.

Ntahla, ada je isu yang aku nak ckp pasal ko. Smpai thn dpn pon takkan abis la. Ko selalu ckp org lain tu nak melepaskan tengkuk die jer kalo mintak tlg kat ko. Tapi ko tak sedar kdg2 ko pon mcm tu. Amik cermin besar2 letak kat depan muka ko.

Erm tak tau la bile nk sedar. Ingat ko best sgt. Halooooo tgk la nanti. Jangan nak dengki plak nanti bile tgk aku lg best dari ko. Erm malas la nak layan org mcm ni. Buat sakit hati jer.

P/s: Hanya sekadar luahan perasaan....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, January 28, 2010

Hallooooo


Manusia ni sangat unik...dilahirkan dengan bermacam perangai. Kalo sume manusia ni sama je sifat and tingkah laku die. Suram and tak berwarna warni la dunia ni kan.

Tapi aku tak paham dgn setengah perangai manusia yg sangat menjengkelkan. Kalo org buat die pandai plak nak marah, tak setuju, bangkang.

Tapi...

Bila die buat orang bole plak ye. Banyak chanteekkk muka ko. Seriusly tak paham. Aku bukan nak menghina org kg yg berfikiran kolot. Aku bukan nak menghina org yg tak berpelajaran. Tapi sorry to say la. You are so annoying and irritating.

Ntahla, ada je isu yang aku nak ckp pasal ko. Smpai thn dpn pon takkan abis la. Ko selalu ckp org lain tu nak melepaskan tengkuk die jer kalo mintak tlg kat ko. Tapi ko tak sedar kdg2 ko pon mcm tu. Amik cermin besar2 letak kat depan muka ko.

Erm tak tau la bile nk sedar. Ingat ko best sgt. Halooooo tgk la nanti. Jangan nak dengki plak nanti bile tgk aku lg best dari ko. Erm malas la nak layan org mcm ni. Buat sakit hati jer.

P/s: Hanya sekadar luahan perasaan....

0 comments on "Hallooooo"

Disable Right Click