Followers

Monday, January 25, 2010

Isnin

Baru abis kelas praktikal Food and Beverage Service Skills 2...

Tenangkan fikiran jap sambil mengupdate my zone...

Dalam kelas tadi sibuk ade student sem 4 sibuk nak mintak emel konon nak add kat fesbuk. Wow sgt bahaya kalo student add. Abisla rahsia terbongkar. Takut tersalah anggap. And takut diorg terlepas access my zone plak. Luahan hati aku ni kadang2 tak agak2 plak kan. Tak bole...cannnot2...biarlah rahsia...

**********

Minggu lepas aku tak jumpe En Azli pon. Malas la nak dtg. Minggu ni baru nk jumpa. Dapat dating lame sikit sebab ari Isnin cuti coz Hari Wilayah. Yahoo...

Tapi best jgk bile dah lame tak jumpa. Sebab En Azli akan dihinggap satu penyakit yg aku sendiri suka nak tgk. Sabar ye mggu ni kite jumpa puas2.




" walaupon beberapa minit berlalu bagaikan berabad lamenya....."






0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, January 25, 2010

Isnin


Baru abis kelas praktikal Food and Beverage Service Skills 2...

Tenangkan fikiran jap sambil mengupdate my zone...

Dalam kelas tadi sibuk ade student sem 4 sibuk nak mintak emel konon nak add kat fesbuk. Wow sgt bahaya kalo student add. Abisla rahsia terbongkar. Takut tersalah anggap. And takut diorg terlepas access my zone plak. Luahan hati aku ni kadang2 tak agak2 plak kan. Tak bole...cannnot2...biarlah rahsia...

**********

Minggu lepas aku tak jumpe En Azli pon. Malas la nak dtg. Minggu ni baru nk jumpa. Dapat dating lame sikit sebab ari Isnin cuti coz Hari Wilayah. Yahoo...

Tapi best jgk bile dah lame tak jumpa. Sebab En Azli akan dihinggap satu penyakit yg aku sendiri suka nak tgk. Sabar ye mggu ni kite jumpa puas2.




" walaupon beberapa minit berlalu bagaikan berabad lamenya....."






0 comments on "Isnin"

Disable Right Click