Followers

Sunday, January 17, 2010

OMG

OMG...you know what...Justify FullDulu sblm wujudnya facebook, ramai org layan friendster. Hurm btol tak??

Aku still tak close account kat friendster. And satu hari saje la gatai tangan browse ex-bf. Seperti yg diketahui die mmg ade friendster tapi sedikit buta IT. So tak bajet pon die tau view org yg tgk page die. Tup tup die nak add aku. Nasib dah tukar profile pic. Kalo tak sah2 die tau sape miss wanda tu.

Erm masa dulu die mmg tak bagi kalu aku bukak account friendster ke myspace ke. Takut aku ter-exposure pada jantan lain. Punye la sempit pemikiran die. Lantakla. Tapi aku tak tau nape skg ni aku sibuk2 nak tau sal die. Bodo sgt.

And baru kejap tadi aku dah close account friendster. Baru puas hati.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, January 17, 2010

OMG


OMG...you know what...Justify FullDulu sblm wujudnya facebook, ramai org layan friendster. Hurm btol tak??

Aku still tak close account kat friendster. And satu hari saje la gatai tangan browse ex-bf. Seperti yg diketahui die mmg ade friendster tapi sedikit buta IT. So tak bajet pon die tau view org yg tgk page die. Tup tup die nak add aku. Nasib dah tukar profile pic. Kalo tak sah2 die tau sape miss wanda tu.

Erm masa dulu die mmg tak bagi kalu aku bukak account friendster ke myspace ke. Takut aku ter-exposure pada jantan lain. Punye la sempit pemikiran die. Lantakla. Tapi aku tak tau nape skg ni aku sibuk2 nak tau sal die. Bodo sgt.

And baru kejap tadi aku dah close account friendster. Baru puas hati.

0 comments on "OMG"

Disable Right Click