Followers

Thursday, June 27, 2013

Mood Pun Dah Macam Jerebu


Mari bermonolog!

Mood malas makin menjadi-jadi,
Tak tahu simptom apakah ini?
Buat apa bende sekali pun, rasa tak bersemangat.
Sebenarnya saya dah takda hati kat sini.
Ya Allah kuatkanlah hati ni untuk sedikit masa lagi.
Kuatkan hati ini untuk menghadapi manusia-manusia itu.

Kadang-kadang rasa down, rasa kosong, rasa sepi dan rasa tak bersyukur.
Perasaan apa ini???

Nyah kau dari sini wahai perasaan negatif...

Ye saya tahu apa yang saya cari....
Allah swt

Saya kene lebih dekatkan diri dengan ALLAH untuk tenangkan hati yang gundah gelana ini.


Sekian




1 Kata-Kata Inspirasi:

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Thursday, June 27, 2013

Mood Pun Dah Macam Jerebu



Mari bermonolog!

Mood malas makin menjadi-jadi,
Tak tahu simptom apakah ini?
Buat apa bende sekali pun, rasa tak bersemangat.
Sebenarnya saya dah takda hati kat sini.
Ya Allah kuatkanlah hati ni untuk sedikit masa lagi.
Kuatkan hati ini untuk menghadapi manusia-manusia itu.

Kadang-kadang rasa down, rasa kosong, rasa sepi dan rasa tak bersyukur.
Perasaan apa ini???

Nyah kau dari sini wahai perasaan negatif...

Ye saya tahu apa yang saya cari....
Allah swt

Saya kene lebih dekatkan diri dengan ALLAH untuk tenangkan hati yang gundah gelana ini.


Sekian




1 comments on "Mood Pun Dah Macam Jerebu"

Rose Azadir on June 27, 2013 at 2:50 PM said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Disable Right Click