Followers

Tuesday, June 25, 2013

MasterBedRoom l Susun Atur Baru (Part 1)



Salam dan hello,

Officially new semester has started this week. Dah start lecture and jumpa students. Argh membosankan. Huhu..tak baik mengeluh kan. 

Yeayy our master bedroom dah siap dengan layout yang baru. Thank you so much to my husband yang susah payah angkat and ubah perabot segala. Gigih kemas bilik sampai 4 pagi.

Yeay jugak sebab baby cot and drawer untuk simpan barang keperluan baby dah siap beli. Sebenarnya tak planning nak beli awal pun. Tapi dah terbeli. Terpergi IKEA minggu lepas so rasanya better la beli dua barang penting ni sementara duit masih ada dalam tangan.


So skang checklist boleh dikurangkan.

1. Baby cot
2. Tilam
3. Baby's drawer



Nanti saya share layout master bedroom yang baru ye. 


P/s: Dah la bilik kami kecil, gigih jugak perah idea nak susun atur perabot supaya keadaan nampak kemas dan tersusun. Terima kasih IKEA sebab men-design perabot yang sesuai untuk rumah kami yang kecil.







0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, June 25, 2013

MasterBedRoom l Susun Atur Baru (Part 1)




Salam dan hello,

Officially new semester has started this week. Dah start lecture and jumpa students. Argh membosankan. Huhu..tak baik mengeluh kan. 

Yeayy our master bedroom dah siap dengan layout yang baru. Thank you so much to my husband yang susah payah angkat and ubah perabot segala. Gigih kemas bilik sampai 4 pagi.

Yeay jugak sebab baby cot and drawer untuk simpan barang keperluan baby dah siap beli. Sebenarnya tak planning nak beli awal pun. Tapi dah terbeli. Terpergi IKEA minggu lepas so rasanya better la beli dua barang penting ni sementara duit masih ada dalam tangan.


So skang checklist boleh dikurangkan.

1. Baby cot
2. Tilam
3. Baby's drawer



Nanti saya share layout master bedroom yang baru ye. 


P/s: Dah la bilik kami kecil, gigih jugak perah idea nak susun atur perabot supaya keadaan nampak kemas dan tersusun. Terima kasih IKEA sebab men-design perabot yang sesuai untuk rumah kami yang kecil.







0 comments on "MasterBedRoom l Susun Atur Baru (Part 1)"

Disable Right Click