Followers

Wednesday, June 12, 2013

Edisi Baju Mengecil



Pagi tadi pakai baju kurung macam biasa. Alamak kenapa macam dah ketat..Rasanya baru lagi pakai 2 minggu lepas....

Baju saya banyak stok baju kurung moden, yang pakai zip kat belakang tu...baju kurung sangat kurang. Sebab tak berapa into sangat dengan baju kurung biasa. Rasa macam kurang fesyen. Arghh poyo!

Dah siap pakai baju..tanya husband. Ketat tak b??? Husband tanpa menjaga hati dan perasaan membalas...aah..ketat..sambil pegang kat bahagian pinggul saya. Oh mannn...terus sepantas kilat tukar baju lain.

Perut tak naik sangat, so skang ni masih mampu lagi nak pakai baju kurung macam biasa walaupun tang kain memang tak bole zip and kancing sampai atas. Terpaksa pin kan separuh dengan safety pin. Kalau pakai maternity blouse kang orang cakap beria pakai padahal perut nan ado nampak lagi kan.

Nampak gaya dalam 3 4 bulan ni memang dah kene simpan semua stok baju kurung sebab dah tak muat lagi especially bahagian bontot. Nampaknya badan dah makin melebar dan membesar...


Sekian~



2 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

maternity dress comey2..mesti rambang mata nk beli nnti hehe

Fardilla Fawzi said...

Rambang mata sampai tak terbeli sampai skg..hehe

Wednesday, June 12, 2013

Edisi Baju Mengecil




Pagi tadi pakai baju kurung macam biasa. Alamak kenapa macam dah ketat..Rasanya baru lagi pakai 2 minggu lepas....

Baju saya banyak stok baju kurung moden, yang pakai zip kat belakang tu...baju kurung sangat kurang. Sebab tak berapa into sangat dengan baju kurung biasa. Rasa macam kurang fesyen. Arghh poyo!

Dah siap pakai baju..tanya husband. Ketat tak b??? Husband tanpa menjaga hati dan perasaan membalas...aah..ketat..sambil pegang kat bahagian pinggul saya. Oh mannn...terus sepantas kilat tukar baju lain.

Perut tak naik sangat, so skang ni masih mampu lagi nak pakai baju kurung macam biasa walaupun tang kain memang tak bole zip and kancing sampai atas. Terpaksa pin kan separuh dengan safety pin. Kalau pakai maternity blouse kang orang cakap beria pakai padahal perut nan ado nampak lagi kan.

Nampak gaya dalam 3 4 bulan ni memang dah kene simpan semua stok baju kurung sebab dah tak muat lagi especially bahagian bontot. Nampaknya badan dah makin melebar dan membesar...


Sekian~



2 comments on "Edisi Baju Mengecil"

Bazilah (^0^) on June 12, 2013 at 12:32 PM said...

maternity dress comey2..mesti rambang mata nk beli nnti hehe

Fardilla Fawzi on June 13, 2013 at 12:13 PM said...

Rambang mata sampai tak terbeli sampai skg..hehe

Disable Right Click