Followers

Monday, August 06, 2012

UiTM Di Hatiku



Salam Nuzul Quran sekalian umat,

Saya tahu result dah keluar,
Tapi sangatlah tidak teruja untuk tengok result sendiri,
Sebab dah tahu apa result yang akan keluar,

Bukan salah sapa-sapa,
Tapi salah sendiri yang tidak nekad untuk menyiapkan azam 2012 ni,
Azam la sangat!

Masa date submission Murni ada call saya,
Bagitau tentang result yang bakal kami perolehi kalau tak submit this semester,

Result akan cacat,
Sebab ura-ura mengatakan kami yang tak submit thesis bakal dapat F iaitu FAIL,

Perkataan FAIL tu sangat merasuk dalam diri,
Sebab ia akan mencacatkan transkrip saya,

Dah tu sapa suruh tak siapkan,
As u know kan...saya ni banyak sangat kekangan.
Alasan!

So bila baca blog Murni,
Saya dengan berani check result sendiri,
Jantung macam nak pecah sebab saya terus silent dari fakulti,
Lainla Murni dia ada jugak contact Head of Program.
Again sapa suruh jadi silent kan...

Resultnya....















































Ok TL disitu,
=)


Legalah jugak dalam hati.
Lagi bertambah lega kalau dah submitkan.



Haishhh sangat respect dengan perempuan yang sudah berkahwin punya anak, bekerjaya tetapi berjaya menyiapkan thesis dalam waktu yang ditetapkan.


Saya yang takda anak hanya ada seorang suami tak mampu lagi nak menyiapkan.
Next semester is our last chances.
By hook or by crook I have to complete before the submission date.

Tabahlah wahai hati,
Setiap kejayaan memang memerlukan banyak pengorbanan!




P/s: Sangat pelik sebab mode study saya ialah by coursework tapi nape perlu siapkan thesis. Primary Data plak tu. Fakulti lain by coursework and research jugak tapi hanya perlu buat secondary data. Tak perlu nak analyse data bagai. Haishhh....

UiTM Di Hatiku....



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, August 06, 2012

UiTM Di Hatiku




Salam Nuzul Quran sekalian umat,

Saya tahu result dah keluar,
Tapi sangatlah tidak teruja untuk tengok result sendiri,
Sebab dah tahu apa result yang akan keluar,

Bukan salah sapa-sapa,
Tapi salah sendiri yang tidak nekad untuk menyiapkan azam 2012 ni,
Azam la sangat!

Masa date submission Murni ada call saya,
Bagitau tentang result yang bakal kami perolehi kalau tak submit this semester,

Result akan cacat,
Sebab ura-ura mengatakan kami yang tak submit thesis bakal dapat F iaitu FAIL,

Perkataan FAIL tu sangat merasuk dalam diri,
Sebab ia akan mencacatkan transkrip saya,

Dah tu sapa suruh tak siapkan,
As u know kan...saya ni banyak sangat kekangan.
Alasan!

So bila baca blog Murni,
Saya dengan berani check result sendiri,
Jantung macam nak pecah sebab saya terus silent dari fakulti,
Lainla Murni dia ada jugak contact Head of Program.
Again sapa suruh jadi silent kan...

Resultnya....















































Ok TL disitu,
=)


Legalah jugak dalam hati.
Lagi bertambah lega kalau dah submitkan.



Haishhh sangat respect dengan perempuan yang sudah berkahwin punya anak, bekerjaya tetapi berjaya menyiapkan thesis dalam waktu yang ditetapkan.


Saya yang takda anak hanya ada seorang suami tak mampu lagi nak menyiapkan.
Next semester is our last chances.
By hook or by crook I have to complete before the submission date.

Tabahlah wahai hati,
Setiap kejayaan memang memerlukan banyak pengorbanan!




P/s: Sangat pelik sebab mode study saya ialah by coursework tapi nape perlu siapkan thesis. Primary Data plak tu. Fakulti lain by coursework and research jugak tapi hanya perlu buat secondary data. Tak perlu nak analyse data bagai. Haishhh....

UiTM Di Hatiku....



0 comments on "UiTM Di Hatiku"

Disable Right Click