Followers

Thursday, August 30, 2012

Masih Mood Raya



Baru habis kelas. Kalau kelas petang memang sengaja habis awal walaupun dalam jadual kelas sampai pukul 5 petang. 

Esok cuti. Lompat bintang la jawabnya. Boleh la amik peluang untuk pergi beraya ke rumah kawan-kawan.
So husband pun dah rancang aktiviti untuk cuti ni. 





Esok (Jumaat):
# Ke rumah kawan husband kat Bukit Mahkota. Konvoi dengan 2 famili (Kak Yati and Nur). Nak melawat new born baby. Kawan husband merangkap kawan saya jugak. =)
# Ada kesempatan nak jumpa baby Nur. Ramai sangat yang deliver baby in August kan. 
# Mungkin bila ada sesi lawatan sebegitu baby dust akan melekat pada saya. =)
# Malam ke rumah Kak Yati.



Sabtu:
# Ada jemputan Majlis Terbuka kat Melaka. Ok berjalan ke Melaka.
# Kalau sempat nak pergi rumah Akmar juga. Tapi tak bagitau dia lagi pon. Takut nanti dah rancang tak dapat pergi rasa bersalah plak kan. Kalau sempat esok I singgah ye babe.




Ahad: 
# Masih KIV. Kalau ikut hati nak duduk rumah je. 
# Students nak datang beraya tapi tak bagi kata putus lagi.





Next week kawan dari Cybernetics nak datang!
Ya Allah tak sabarnya nak tunggu korang datang rumah.
Dah lama tak gosip kan.
Haishhh rindunya kat uolssss.
=)





P/s: Harini 30 hbln. Gaji dah dapat. Lega sangat. Dah takda lagi masalah gaji untuk bulan ni. Alhamdullilah nampaknya mereka tepati janji. 
=)





0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 30, 2012

Masih Mood Raya




Baru habis kelas. Kalau kelas petang memang sengaja habis awal walaupun dalam jadual kelas sampai pukul 5 petang. 

Esok cuti. Lompat bintang la jawabnya. Boleh la amik peluang untuk pergi beraya ke rumah kawan-kawan.
So husband pun dah rancang aktiviti untuk cuti ni. 





Esok (Jumaat):
# Ke rumah kawan husband kat Bukit Mahkota. Konvoi dengan 2 famili (Kak Yati and Nur). Nak melawat new born baby. Kawan husband merangkap kawan saya jugak. =)
# Ada kesempatan nak jumpa baby Nur. Ramai sangat yang deliver baby in August kan. 
# Mungkin bila ada sesi lawatan sebegitu baby dust akan melekat pada saya. =)
# Malam ke rumah Kak Yati.



Sabtu:
# Ada jemputan Majlis Terbuka kat Melaka. Ok berjalan ke Melaka.
# Kalau sempat nak pergi rumah Akmar juga. Tapi tak bagitau dia lagi pon. Takut nanti dah rancang tak dapat pergi rasa bersalah plak kan. Kalau sempat esok I singgah ye babe.




Ahad: 
# Masih KIV. Kalau ikut hati nak duduk rumah je. 
# Students nak datang beraya tapi tak bagi kata putus lagi.





Next week kawan dari Cybernetics nak datang!
Ya Allah tak sabarnya nak tunggu korang datang rumah.
Dah lama tak gosip kan.
Haishhh rindunya kat uolssss.
=)





P/s: Harini 30 hbln. Gaji dah dapat. Lega sangat. Dah takda lagi masalah gaji untuk bulan ni. Alhamdullilah nampaknya mereka tepati janji. 
=)





0 comments on "Masih Mood Raya"

Disable Right Click