Followers

Thursday, August 16, 2012

Kegilaan Orang Perempuan!


Harini Khamis, esok Jumaat, lusa Sabtu,

Lepas tu Raya....

=)

Persiapan raya saya masih tak lengkap.
Ada lagi misi yang perlu dibereskan malam raya,

Tak pasti sama ada saya perlu menyediakan rendang, ketupat and lemang malam raya tu nanti,
Malam raya kami akan berkumpul di rumah arwah mak di Paroi Jaya,
Raya kali ni semua adik beradik husband ada di Seremban kecuali Angah.

Tapi yang pasti saya memang teringin nak buat Tiramisu Cake and Butter Oreo Cake


Kami memilih untuk beraya di Seremban dulu,
Hari pertama baru pulang ke Ipoh,
Bagus jugak,
Takda apa yang nak disedihkan sebab saya masih berpeluang akan balik ke Ipoh
=)
1) Dapat balik raya lama sikit, kalau balik awal nanti nak kene balik awal
2) Tak perlu bersesak di highway untuk pulang beraya

Harini datang opis makan gaji buta,
Habis semua saya google,
Biasalah perempuan dengan tudung/shawl tak dapat dipisahkan,

Apa kata saya kongsikan apa yang saya cari,
Confirm anda semua akan meroyan tengok style-style tudung di bawah.



"Rasa nak kawen lagi sekali tapi dengan orang yang sama la..=p
Napelah dulu saya tak terfikir nak google and kenal butik-butik tudung yang femes amos ni...."
















































Sumber gojes-gojes:






Kepada bakal-bakal pengantin jangan lepas peluang untuk kelihatan anggun di hari bersejarah anda dengan membeli tudung yang cantik-cantik di sini.
=)



P/s: Saya confius, saya tertarik dengan tudung or orang yang mengayakan tudung. Sama-sama cantik. Kalau i puji dia depan-depan mesti dia takkan mengaku dia cantik, walaupun 100 peratus orang cakap dia cantik. Eh ada ke orang dengan confident nak cakap diri dia cantik. Malu kot masuk bakul angkat sendiri...

Owh lupa mungkin orang itu mengamalkan konsep takda orang nak puji aku, baik aku puji diri sendiri selori...
=p


:Selamat Hari Raya:


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, August 16, 2012

Kegilaan Orang Perempuan!



Harini Khamis, esok Jumaat, lusa Sabtu,

Lepas tu Raya....

=)

Persiapan raya saya masih tak lengkap.
Ada lagi misi yang perlu dibereskan malam raya,

Tak pasti sama ada saya perlu menyediakan rendang, ketupat and lemang malam raya tu nanti,
Malam raya kami akan berkumpul di rumah arwah mak di Paroi Jaya,
Raya kali ni semua adik beradik husband ada di Seremban kecuali Angah.

Tapi yang pasti saya memang teringin nak buat Tiramisu Cake and Butter Oreo Cake


Kami memilih untuk beraya di Seremban dulu,
Hari pertama baru pulang ke Ipoh,
Bagus jugak,
Takda apa yang nak disedihkan sebab saya masih berpeluang akan balik ke Ipoh
=)
1) Dapat balik raya lama sikit, kalau balik awal nanti nak kene balik awal
2) Tak perlu bersesak di highway untuk pulang beraya

Harini datang opis makan gaji buta,
Habis semua saya google,
Biasalah perempuan dengan tudung/shawl tak dapat dipisahkan,

Apa kata saya kongsikan apa yang saya cari,
Confirm anda semua akan meroyan tengok style-style tudung di bawah.



"Rasa nak kawen lagi sekali tapi dengan orang yang sama la..=p
Napelah dulu saya tak terfikir nak google and kenal butik-butik tudung yang femes amos ni...."
















































Sumber gojes-gojes:






Kepada bakal-bakal pengantin jangan lepas peluang untuk kelihatan anggun di hari bersejarah anda dengan membeli tudung yang cantik-cantik di sini.
=)



P/s: Saya confius, saya tertarik dengan tudung or orang yang mengayakan tudung. Sama-sama cantik. Kalau i puji dia depan-depan mesti dia takkan mengaku dia cantik, walaupun 100 peratus orang cakap dia cantik. Eh ada ke orang dengan confident nak cakap diri dia cantik. Malu kot masuk bakul angkat sendiri...

Owh lupa mungkin orang itu mengamalkan konsep takda orang nak puji aku, baik aku puji diri sendiri selori...
=p


:Selamat Hari Raya:


0 comments on "Kegilaan Orang Perempuan!"

Disable Right Click