Followers

Friday, December 16, 2011

Semangat Bekerjaya



Hari ni Jumaat hari yang boleh bernafas untuk minggu ni. Boleh dikatakan sepanjang minggu ni setiap hari kecuali hari Jumaat penuh dengan aktiviti yang perlu diselesaikan dengan kadar yang segera. Nasib baik esok Sabtu yang cuti. Minggu depan pon cuti jugak! Yeayy...pergi Penang my brother dah gatal nak bertunang. Tahun depan raya mak dan ayah dapat dua orang menantu la...=p

Memandangkan next week semester dah bukak, saya merajinkan diri mengemas meja yang layak digelar tempat pembiakan lipas dan tikus. Menjerit-jerit jugakla masa kemas tadi ada 2 3 ekor lipas yang cuba-cuba menjalar dalam kain. Huhu...Nasib tak jumpa Cik Tikus je. =p





Sebelum dikemas. Dah lama sakit mata tapi takda inisiatif langsung nak kemas. 
Tapi bila dengar Kak Ira menang award tempat paling ceria rasa teruja plak walaupun pertandingan dah tamat.. =p




Selepas dikemas. 
Sedap mata memandangkan.
Tapi next semester saya akan jarang berada di sini.
=(




Di satu sudut sebelum dikemas.
Selekeh gila pompuan ni...




Now dah kemas.
Isteri sapala yang rajin ni..
Ok sori jangan start muntah lagi...




Buku pon dah disusun dengan kemas.
=)





Masya Allah ko punya funny box!
Sila cari lipas dan tikus.






Yeayy dah menyahkan lipas dan tikus.
Berlambak taik lipas tadi.
Eiyark!







Ni meja sebelah.
Staf berkenaan dah berhenti.
So i tumpang letak segala assignment students.
Memang sengaja bersepahkan mcm ni.
Huhu





Kan lebih tersusun.
Tunggu nak "campak"kan je..






Last but not least.
Gambar yang B print 3 bulan yang lepas saya baru tampal kat partition.
Baru ada semangat.
Tengah nak select gambar kawen plak.
Nak tayang kat sini.
Huk huk..



Now uolss bole pergi muntah kot.
Story dah habis....





P/s: Oh by the way purple memang my feveret color sepanjang zaman.













1 Kata-Kata Inspirasi:

iraghazali said...

hehehe... akk pun dah snap pic kat pertition akk lepas menang award ari tu.... huhu saje nak tayang gaks, but dok sibuk ngan MARY KAY tak uat lagi post2 baru... huhu....

apapun chantekk dah tempat dilla.... yg penting dilla selesa.... macam akk lah... tak assume dpt menang, sbb tak tahu ape kriteria dia... jz akk selesa bila letak gambar keluarga kat partition.. bile tension sila pandang diaorg... huhu =)

Friday, December 16, 2011

Semangat Bekerjaya




Hari ni Jumaat hari yang boleh bernafas untuk minggu ni. Boleh dikatakan sepanjang minggu ni setiap hari kecuali hari Jumaat penuh dengan aktiviti yang perlu diselesaikan dengan kadar yang segera. Nasib baik esok Sabtu yang cuti. Minggu depan pon cuti jugak! Yeayy...pergi Penang my brother dah gatal nak bertunang. Tahun depan raya mak dan ayah dapat dua orang menantu la...=p

Memandangkan next week semester dah bukak, saya merajinkan diri mengemas meja yang layak digelar tempat pembiakan lipas dan tikus. Menjerit-jerit jugakla masa kemas tadi ada 2 3 ekor lipas yang cuba-cuba menjalar dalam kain. Huhu...Nasib tak jumpa Cik Tikus je. =p





Sebelum dikemas. Dah lama sakit mata tapi takda inisiatif langsung nak kemas. 
Tapi bila dengar Kak Ira menang award tempat paling ceria rasa teruja plak walaupun pertandingan dah tamat.. =p




Selepas dikemas. 
Sedap mata memandangkan.
Tapi next semester saya akan jarang berada di sini.
=(




Di satu sudut sebelum dikemas.
Selekeh gila pompuan ni...




Now dah kemas.
Isteri sapala yang rajin ni..
Ok sori jangan start muntah lagi...




Buku pon dah disusun dengan kemas.
=)





Masya Allah ko punya funny box!
Sila cari lipas dan tikus.






Yeayy dah menyahkan lipas dan tikus.
Berlambak taik lipas tadi.
Eiyark!







Ni meja sebelah.
Staf berkenaan dah berhenti.
So i tumpang letak segala assignment students.
Memang sengaja bersepahkan mcm ni.
Huhu





Kan lebih tersusun.
Tunggu nak "campak"kan je..






Last but not least.
Gambar yang B print 3 bulan yang lepas saya baru tampal kat partition.
Baru ada semangat.
Tengah nak select gambar kawen plak.
Nak tayang kat sini.
Huk huk..



Now uolss bole pergi muntah kot.
Story dah habis....





P/s: Oh by the way purple memang my feveret color sepanjang zaman.













1 comments on "Semangat Bekerjaya"

iraghazali on December 17, 2011 at 6:10 PM said...

hehehe... akk pun dah snap pic kat pertition akk lepas menang award ari tu.... huhu saje nak tayang gaks, but dok sibuk ngan MARY KAY tak uat lagi post2 baru... huhu....

apapun chantekk dah tempat dilla.... yg penting dilla selesa.... macam akk lah... tak assume dpt menang, sbb tak tahu ape kriteria dia... jz akk selesa bila letak gambar keluarga kat partition.. bile tension sila pandang diaorg... huhu =)

Disable Right Click