Followers

Wednesday, December 07, 2011

Review Bunga Pahar



  • Saya hanya sempat siapkan bunga pahar dalam 80++ batang sahaja. Punyala pemalas. Dulu bukan main lagi berkobar-kobar nak siapkan dalam above 100 batang la konon.
  • Saya kerap delay siapkan bunga pahar sebab warna riben and saiz susah sangat nak cari. At last saya guna apa yang ada. So that's why kalau sape yang bersama-sama saya menyiapkan bunga pahar tahu ada 10 batang punya riben besar yang berlainan warna.
  • Masa majlis bunga pahar laris macam goreng pisang panas. Ada yang amik tanpa pengetahuan saya. Hehe perlu ke nak minta izin dari pengantin kan?? Ko bajet diva??
  • Banyak konflik yang berlaku masa saya nak siapkan bunga pahar ni. Sebab saya sangat cerewet and sedaya upaya nak jugak warna yang saya inginkan.
  • Tambahan plak masa nak dekat-dekat kawen saya buat part time guru tuisyen after working hours. So after balik mengajar confirm la saya penat melampau. Tak sentuh sangat. Buat sikit-sikit then saya fed up.
  • Saya pulun siapkan balance bunga pahar masa bulan puasa and nak dekat raya. Padan muka. =P
  • Akibatnya banyak riben kecik yang berlebih and sampai skang saya masih simpan. Tak tahu nak bajet kan. Tak ke membazir. So for those yang nak DIY please buat perancangan betol-betol supaya tak membazir macam saya.
  • Minta maaf pada kawan rapat yang tak berjaya dapatkan hasil tangan saya yang tak seberapa tu. =p
  • Nasib baik Bee ingatkan saya and simpan 2 batang bunga pahar untuk dijadikan kenangan. Thanks hubby!







Gambar dah basi.
I terlupa nak snap bunga pahar on that day.
=(







0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, December 07, 2011

Review Bunga Pahar




  • Saya hanya sempat siapkan bunga pahar dalam 80++ batang sahaja. Punyala pemalas. Dulu bukan main lagi berkobar-kobar nak siapkan dalam above 100 batang la konon.
  • Saya kerap delay siapkan bunga pahar sebab warna riben and saiz susah sangat nak cari. At last saya guna apa yang ada. So that's why kalau sape yang bersama-sama saya menyiapkan bunga pahar tahu ada 10 batang punya riben besar yang berlainan warna.
  • Masa majlis bunga pahar laris macam goreng pisang panas. Ada yang amik tanpa pengetahuan saya. Hehe perlu ke nak minta izin dari pengantin kan?? Ko bajet diva??
  • Banyak konflik yang berlaku masa saya nak siapkan bunga pahar ni. Sebab saya sangat cerewet and sedaya upaya nak jugak warna yang saya inginkan.
  • Tambahan plak masa nak dekat-dekat kawen saya buat part time guru tuisyen after working hours. So after balik mengajar confirm la saya penat melampau. Tak sentuh sangat. Buat sikit-sikit then saya fed up.
  • Saya pulun siapkan balance bunga pahar masa bulan puasa and nak dekat raya. Padan muka. =P
  • Akibatnya banyak riben kecik yang berlebih and sampai skang saya masih simpan. Tak tahu nak bajet kan. Tak ke membazir. So for those yang nak DIY please buat perancangan betol-betol supaya tak membazir macam saya.
  • Minta maaf pada kawan rapat yang tak berjaya dapatkan hasil tangan saya yang tak seberapa tu. =p
  • Nasib baik Bee ingatkan saya and simpan 2 batang bunga pahar untuk dijadikan kenangan. Thanks hubby!







Gambar dah basi.
I terlupa nak snap bunga pahar on that day.
=(







0 comments on "Review Bunga Pahar"

Disable Right Click