Followers

Thursday, December 22, 2011

Azam Baru 2012

Lagi 9 hari kita akan melangkah ke tahun baru 2012. Saya pasti ramai yang telah memasang azam. So apa azam baru kalian.

Untuk tahun ni saya taknak senaraikan azam terlalu panjang. Cukupla saya hanya capai 3 perkara dalam hidup untuk tahun 2012.

Berharap saya mampu untuk merealisasikan azam baru yang ni. (Dah siap tampal kat blog sebagai peringatan. Rujuk sebelah kanan.  )

Apa yang saya mahu capai:

  • Peningkatan Kerjaya --> Saya mahu penambaikan dalam kerjaya. Kalau bole saya mahu dekat dengan husband. Penatla ulang-alik macam ni hari-hari..=(  [By the way kalo resume tak pernah nak antar macam mana nak dapat kan???]

  • Permata Hati --> Mungkin belum sampai rezeki lagi. Tapi saya berharap tahun 2012 saya dah bole kelek anak ke hulu ke hilir...=p

  • Bergraduat Master --> Ni yang paling memncabar. Hopefully saya tidak akan pernah beputus asa!


=)



0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 22, 2011

Azam Baru 2012


Lagi 9 hari kita akan melangkah ke tahun baru 2012. Saya pasti ramai yang telah memasang azam. So apa azam baru kalian.

Untuk tahun ni saya taknak senaraikan azam terlalu panjang. Cukupla saya hanya capai 3 perkara dalam hidup untuk tahun 2012.

Berharap saya mampu untuk merealisasikan azam baru yang ni. (Dah siap tampal kat blog sebagai peringatan. Rujuk sebelah kanan.  )

Apa yang saya mahu capai:

  • Peningkatan Kerjaya --> Saya mahu penambaikan dalam kerjaya. Kalau bole saya mahu dekat dengan husband. Penatla ulang-alik macam ni hari-hari..=(  [By the way kalo resume tak pernah nak antar macam mana nak dapat kan???]

  • Permata Hati --> Mungkin belum sampai rezeki lagi. Tapi saya berharap tahun 2012 saya dah bole kelek anak ke hulu ke hilir...=p

  • Bergraduat Master --> Ni yang paling memncabar. Hopefully saya tidak akan pernah beputus asa!


=)



0 comments on "Azam Baru 2012"

Disable Right Click