Followers

Wednesday, March 10, 2010

Studi Stado

Aktiviti arini have to complete sikit-sikit the assignment given by Dr Salleh.

Jauh kami mencari information iaitu di Residence Desa Lagoon Resort,PD. Senang nak approach coz ade contact kat dalam company tu. So far everything oklah as our planned. Tinggal nak buat full report and will submit it on 27th March. Takda banyak masa lagi.

My aim skg harus menyiapkan all the assignment given within this month. Kalo rase nak sakit try la wat last minute. Nasib satu subjek Food Toxicology takda assignment yg diberi by Prof Toh. Kalo tak sakit jugak tuk siapkan sume assignment.

Wall of tension:
  • Assignment individual Global Strategic Management. Only 3 pages. Articles dah cari. Tinggal nak bertapa dalam gua je untuk memerah otak menyiapkan case study itu.
  • Project Global Strategic Management. Interview session dah selesai. Tinggal nak buat pembahagian tugas tuk tulis report plus movie maker tuk presentation.
  • Food Product Development. Try propose nak buat marshmallow dari kulit pisang. Mcam mengarut je kan idea ni. Natrah ckp nanti kalo die ada anak die tak bagi anak die makan marshmallow yang aku produce. Siot jer. Erm brg mentah kene cari sendiri. Memandangkan masa part 4, ade sedikit pengalaman menghasilkan marshmallow dari buah naga bersama Akma, Wawa and Ana. So try la nok produce balik bende alah nie.
  • Paling azab and liat nak buat-research proposal. Dari sem lepas tak abis2 nak buat bende alah nie.

Erm bila la nak abis blaja...........

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 10, 2010

Studi Stado


Aktiviti arini have to complete sikit-sikit the assignment given by Dr Salleh.

Jauh kami mencari information iaitu di Residence Desa Lagoon Resort,PD. Senang nak approach coz ade contact kat dalam company tu. So far everything oklah as our planned. Tinggal nak buat full report and will submit it on 27th March. Takda banyak masa lagi.

My aim skg harus menyiapkan all the assignment given within this month. Kalo rase nak sakit try la wat last minute. Nasib satu subjek Food Toxicology takda assignment yg diberi by Prof Toh. Kalo tak sakit jugak tuk siapkan sume assignment.

Wall of tension:
  • Assignment individual Global Strategic Management. Only 3 pages. Articles dah cari. Tinggal nak bertapa dalam gua je untuk memerah otak menyiapkan case study itu.
  • Project Global Strategic Management. Interview session dah selesai. Tinggal nak buat pembahagian tugas tuk tulis report plus movie maker tuk presentation.
  • Food Product Development. Try propose nak buat marshmallow dari kulit pisang. Mcam mengarut je kan idea ni. Natrah ckp nanti kalo die ada anak die tak bagi anak die makan marshmallow yang aku produce. Siot jer. Erm brg mentah kene cari sendiri. Memandangkan masa part 4, ade sedikit pengalaman menghasilkan marshmallow dari buah naga bersama Akma, Wawa and Ana. So try la nok produce balik bende alah nie.
  • Paling azab and liat nak buat-research proposal. Dari sem lepas tak abis2 nak buat bende alah nie.

Erm bila la nak abis blaja...........

0 comments on "Studi Stado"

Disable Right Click