Followers

Wednesday, March 31, 2010

Poyo Part 1


Students ku yg sengal,

Semalam aku dress up ala-ala muslimah sejati pakai tudung ekin tu.

Mcm biasa semalam aku ada kelas teori food studies. First time aku pakai tudung tu gi opis. Mcm-mcm reaksi yg aku dpt. Best jgk sekali sekala buat kelainan.

Masuk kelas, mcm biasa students confirm tegur kalo aku lain mcm sikit.

Student 1: Eh miss nmpk lain la, comel la... (kembang sekejap)
Student 2: Haha miss dah kembang...(kuang ajor btol)

Yng paling lawak, ade student kat luar teragak-agak nak masuk. Sebab ingatkan salah kelas. Hampeh btol.

Student 3: Laa miss ke, ingatkan salah kelas tadi. Miss nmpk lain...( dlm hati sabo jela)


Bukan apa aku suke tgk org pakai tudung yg ade owning tu. Nmpak kemas. Harusla beli lagi banyak kat Muaz Jalan TAR. Tudung yg aku pakai je cost die cume RM6 je. Murah kan....



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 31, 2010

Poyo Part 1



Students ku yg sengal,

Semalam aku dress up ala-ala muslimah sejati pakai tudung ekin tu.

Mcm biasa semalam aku ada kelas teori food studies. First time aku pakai tudung tu gi opis. Mcm-mcm reaksi yg aku dpt. Best jgk sekali sekala buat kelainan.

Masuk kelas, mcm biasa students confirm tegur kalo aku lain mcm sikit.

Student 1: Eh miss nmpk lain la, comel la... (kembang sekejap)
Student 2: Haha miss dah kembang...(kuang ajor btol)

Yng paling lawak, ade student kat luar teragak-agak nak masuk. Sebab ingatkan salah kelas. Hampeh btol.

Student 3: Laa miss ke, ingatkan salah kelas tadi. Miss nmpk lain...( dlm hati sabo jela)


Bukan apa aku suke tgk org pakai tudung yg ade owning tu. Nmpak kemas. Harusla beli lagi banyak kat Muaz Jalan TAR. Tudung yg aku pakai je cost die cume RM6 je. Murah kan....



0 comments on "Poyo Part 1"

Disable Right Click