Followers

Monday, March 29, 2010

Boring

Dihujung-hujung semester semakin byk keje yg perlu di submitkan. Ni bukan sal keje sebagai lecturer tapi sebagai student.

So far keje di opis masih mampu dikawal supaya tidak menyerabutkan keadaan yg dah sedia serbut.

Mcm biasa nk kat sini nak catat jadual harian dikala weekend. No dating. Dok umah concentrate nak abiskan sisa-sisa keje yg berlambak.

Ari Ahad terasa gatai nak try masak asam pedas. Tapi yg tak best takda ikan yang sedap tuk dimasak. So nak taknak beli je ikan tu. Dah teringin punyer pasal. Rase asam pedas tu da cukup rase tapi ikan die tak boleh blah la. So next time harus cube sekali lagi smpai perfect. Ni first time sy masak tau.

Tapi boring gak dok umah nie. Terasa otak tak berkembang. Erm dahla malas nk membebel lagi.

P/s: Esok besday En Azli!

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 29, 2010

Boring


Dihujung-hujung semester semakin byk keje yg perlu di submitkan. Ni bukan sal keje sebagai lecturer tapi sebagai student.

So far keje di opis masih mampu dikawal supaya tidak menyerabutkan keadaan yg dah sedia serbut.

Mcm biasa nk kat sini nak catat jadual harian dikala weekend. No dating. Dok umah concentrate nak abiskan sisa-sisa keje yg berlambak.

Ari Ahad terasa gatai nak try masak asam pedas. Tapi yg tak best takda ikan yang sedap tuk dimasak. So nak taknak beli je ikan tu. Dah teringin punyer pasal. Rase asam pedas tu da cukup rase tapi ikan die tak boleh blah la. So next time harus cube sekali lagi smpai perfect. Ni first time sy masak tau.

Tapi boring gak dok umah nie. Terasa otak tak berkembang. Erm dahla malas nk membebel lagi.

P/s: Esok besday En Azli!

0 comments on "Boring"

Disable Right Click