Followers

Thursday, December 20, 2012

Musykil Tambah Suspen


Semalam dapat surat notis pemberitahuan barang pos,
Bukan pos laju tapi pos daftar,
Musykil juga sebab mana ada saya order barang online,
Yang order haritu pun saya pakai alamat office,

Pos daftar tu barang apa plak,
Kalau kat cawangan Nilai boleh jugak lari nak amik barang,
Tapi kat Seremban,
Nak suruh husband amikkan dia terlampau busy dengan kerja,
Tunggu jela Isnin ni nasib baik amik cuti,

Husband tanya tadi baru saya terfikir,
Kalau tak buat bodo je,
Ingat orang pos salah alamat.

Ntah-ntah ceti mintak hutang ke??
Mana la tahu....

Bikin suspen je.....



1 Kata-Kata Inspirasi:

mRs mysarah said...

eh i pown dapat la. i pown biasa beli barang pakai alamat opis or umah in-law. ni tetiba dapat. padahal takde order apa2 pown huhu. barang samakah? hohoho

Thursday, December 20, 2012

Musykil Tambah Suspen



Semalam dapat surat notis pemberitahuan barang pos,
Bukan pos laju tapi pos daftar,
Musykil juga sebab mana ada saya order barang online,
Yang order haritu pun saya pakai alamat office,

Pos daftar tu barang apa plak,
Kalau kat cawangan Nilai boleh jugak lari nak amik barang,
Tapi kat Seremban,
Nak suruh husband amikkan dia terlampau busy dengan kerja,
Tunggu jela Isnin ni nasib baik amik cuti,

Husband tanya tadi baru saya terfikir,
Kalau tak buat bodo je,
Ingat orang pos salah alamat.

Ntah-ntah ceti mintak hutang ke??
Mana la tahu....

Bikin suspen je.....



1 comments on "Musykil Tambah Suspen"

mRs mysarah on December 27, 2012 at 11:18 AM said...

eh i pown dapat la. i pown biasa beli barang pakai alamat opis or umah in-law. ni tetiba dapat. padahal takde order apa2 pown huhu. barang samakah? hohoho

Disable Right Click