Followers

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12 --> Pie and Tart Product

Baru habis kelas Basic Pastry...

Harini sana sini orang dok heboh cakap pasal 12.12.12

Lepas ni dah tak jumpa lagi tarikh cantik macam ni.
13.13.13
Oh sungguh mustahil bukan?

Saya dah merasa masa tahun 2005 sebab birthday on 5 May..
05.05.05
=)

Bukan pasal tarikh yang saya nak kisahkan di sini.
Tetapi produk Pastry untuk harini.

Selamat menjamu mata
=p





Penat macam mana pun akan happy bila students berjaya buat seperti yang saya harapkan.
=)

Makin lama students makin boleh dengar and terima arahan dengan baik.





2 Kata-Kata Inspirasi:

Mrs Lurve said...

nak nagis tgk apple pie tue...sedapnya nmpk

Nawal Latisya said...

Heeee....kalau dok sebelah umah boleh tlg simpankan sikit....=)

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12 --> Pie and Tart Product


Baru habis kelas Basic Pastry...

Harini sana sini orang dok heboh cakap pasal 12.12.12

Lepas ni dah tak jumpa lagi tarikh cantik macam ni.
13.13.13
Oh sungguh mustahil bukan?

Saya dah merasa masa tahun 2005 sebab birthday on 5 May..
05.05.05
=)

Bukan pasal tarikh yang saya nak kisahkan di sini.
Tetapi produk Pastry untuk harini.

Selamat menjamu mata
=p





Penat macam mana pun akan happy bila students berjaya buat seperti yang saya harapkan.
=)

Makin lama students makin boleh dengar and terima arahan dengan baik.





2 comments on "12.12.12 --> Pie and Tart Product"

Mrs Lurve on December 12, 2012 at 3:28 PM said...

nak nagis tgk apple pie tue...sedapnya nmpk

Nawal Latisya on December 12, 2012 at 7:28 PM said...

Heeee....kalau dok sebelah umah boleh tlg simpankan sikit....=)

Disable Right Click