Followers

Friday, December 07, 2012

Bila Suami Bagi Nasihat



Kalau tengah down and tension dah tahu kat mana nak mengadu.
Without fail dia akan bagi kata-kata dan nasihat yang bernas kepada saya,
Siapa lagi kalau bukan suami dunia akhirat.


"Kalau kita tak berjaya pada apa yang kita target, kita jadikan berjaya untuk perkara lain. 
Kalau kita terlalu fokus kepada benda yang tak berjaya, kita akan jadi murung dan tension" (Azli, 2012)



Tarik nafas dalam-dalam,
Cuba manipulate keadaan and cari sesuatu perkara yang kita boleh target akan berjaya.
Takkan la dalam hidup ni hanya ada satu matlamat je kan.


So let's chill and relax.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 07, 2012

Bila Suami Bagi Nasihat




Kalau tengah down and tension dah tahu kat mana nak mengadu.
Without fail dia akan bagi kata-kata dan nasihat yang bernas kepada saya,
Siapa lagi kalau bukan suami dunia akhirat.


"Kalau kita tak berjaya pada apa yang kita target, kita jadikan berjaya untuk perkara lain. 
Kalau kita terlalu fokus kepada benda yang tak berjaya, kita akan jadi murung dan tension" (Azli, 2012)



Tarik nafas dalam-dalam,
Cuba manipulate keadaan and cari sesuatu perkara yang kita boleh target akan berjaya.
Takkan la dalam hidup ni hanya ada satu matlamat je kan.


So let's chill and relax.

0 comments on "Bila Suami Bagi Nasihat"

Disable Right Click