Followers

Monday, December 17, 2012

BFF Yang Takut Hantu


Sejak kahwin, husband dah jadi kawan paling rapat and paling baik bagi saya. Dah macam BFF.

Kami masing-masing ada give and take. Contoh bila saya perlu buat kerja sampai lewat malam BFF wajib teman saya sampai saya selesai buat kerja.

Sama juga dengan BFF. Kalau dia ada kerja sampai yang perlu diselesaikan and kene stay up memang saya wajib teman dia. Sebab my BFF takut hantu. Penakutnya lebih takut dari saya. Adik ipar yang bongkar rahsia ni. Kuikuikui..

Macam harini dah siap-siap sms minta saya teman and suruh tido luar dulu kalau saya dah mengantuk. Kalau saya tak teman maka tak sampai setengah jam dia dah ada kat sebelah atas katil. Tak daya nak buat kerja sorang-sorang. 

Begitulah kawan baik saya punya hal.

Ini baru satu hal, ada banyak hal lagi....
=)


0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, December 17, 2012

BFF Yang Takut Hantu



Sejak kahwin, husband dah jadi kawan paling rapat and paling baik bagi saya. Dah macam BFF.

Kami masing-masing ada give and take. Contoh bila saya perlu buat kerja sampai lewat malam BFF wajib teman saya sampai saya selesai buat kerja.

Sama juga dengan BFF. Kalau dia ada kerja sampai yang perlu diselesaikan and kene stay up memang saya wajib teman dia. Sebab my BFF takut hantu. Penakutnya lebih takut dari saya. Adik ipar yang bongkar rahsia ni. Kuikuikui..

Macam harini dah siap-siap sms minta saya teman and suruh tido luar dulu kalau saya dah mengantuk. Kalau saya tak teman maka tak sampai setengah jam dia dah ada kat sebelah atas katil. Tak daya nak buat kerja sorang-sorang. 

Begitulah kawan baik saya punya hal.

Ini baru satu hal, ada banyak hal lagi....
=)


0 comments on "BFF Yang Takut Hantu"

Disable Right Click