Followers

Thursday, April 26, 2012

Jangan Tua Sebelum Waktunya


Selepas kawen saya terasa amat malas untuk menjaga kecantikan muka walaupun sedar diri tak lawa,
My routine regime untuk muka hanya cleanser semata,
So kalau sesapa perasaan memang kulit muka semakin disaster skang,

Tambahan plak tahun ni dah masuk 26 tahun,
Saya jenis manusia yang suka tukar-tukar produk pencuci muka,
Kalau rasa nampak pencuci muka tu dah tak memberi efek glowing pada muka dengan serta merta saya akan tukar ke produk yang lain.

And now produk yang saya pakai Simplicity packaging hijau tu (Charcoal)
Untuk kulit berminyak.
Orang kata bagus maka saya try.
Tapi makin lama pakai, terasa banyak sangat sisa whiteheads kat muka.
Sangat tak selesa.

Bila dah jadi macam ni mula la timbul keinsafan dalam diri.
Nak jaga betul-betul sebelum kedut kat muka ni terserlah sebelum umur 30.

Nak beli yang mahal takda mano doe...
Den bukan org kayo.

Google punya google,
Hati ni terjatuh hati nak try Safi Rania Gold.
Banyak testimoni yang memberangsangkan.
Bile yang kocik dulu.
Tengok perbezaan.
Bila dah serasi nanti i akan trus khabarkan seluruh dunia review tentang produk ni.
=p


Testimoni yang buat saya teruja:-


2 Kata-Kata Inspirasi:

Mimin said...

MoisturiZer, sunblock n mask wajib!!! Huuu. I pon da 26tahun. Blk keje konpem ade wrinkle atas dahi. Xlama pastu br ilang semula

Cempaka Cenderawasih said...

Pengguna safi rania ke??

Hee bole hilang wrinkle ye...bagus2 tak sbr nak try ni..

Thursday, April 26, 2012

Jangan Tua Sebelum Waktunya



Selepas kawen saya terasa amat malas untuk menjaga kecantikan muka walaupun sedar diri tak lawa,
My routine regime untuk muka hanya cleanser semata,
So kalau sesapa perasaan memang kulit muka semakin disaster skang,

Tambahan plak tahun ni dah masuk 26 tahun,
Saya jenis manusia yang suka tukar-tukar produk pencuci muka,
Kalau rasa nampak pencuci muka tu dah tak memberi efek glowing pada muka dengan serta merta saya akan tukar ke produk yang lain.

And now produk yang saya pakai Simplicity packaging hijau tu (Charcoal)
Untuk kulit berminyak.
Orang kata bagus maka saya try.
Tapi makin lama pakai, terasa banyak sangat sisa whiteheads kat muka.
Sangat tak selesa.

Bila dah jadi macam ni mula la timbul keinsafan dalam diri.
Nak jaga betul-betul sebelum kedut kat muka ni terserlah sebelum umur 30.

Nak beli yang mahal takda mano doe...
Den bukan org kayo.

Google punya google,
Hati ni terjatuh hati nak try Safi Rania Gold.
Banyak testimoni yang memberangsangkan.
Bile yang kocik dulu.
Tengok perbezaan.
Bila dah serasi nanti i akan trus khabarkan seluruh dunia review tentang produk ni.
=p


Testimoni yang buat saya teruja:-


2 comments on "Jangan Tua Sebelum Waktunya"

Mimin on April 26, 2012 at 11:01 PM said...

MoisturiZer, sunblock n mask wajib!!! Huuu. I pon da 26tahun. Blk keje konpem ade wrinkle atas dahi. Xlama pastu br ilang semula

Cempaka Cenderawasih on April 27, 2012 at 9:22 AM said...

Pengguna safi rania ke??

Hee bole hilang wrinkle ye...bagus2 tak sbr nak try ni..

Disable Right Click