Followers

Monday, April 16, 2012

Buat Hal Sokmo

Assalamualaikum,

Monday muncul kembali,
Sangat pantas masa berlalu bukan,

Bikin hati makin berdebar-debar tiap hari,
Masih banyak lagi kerja yang pending,

Takpela laluilah hari-hari yang mendatang dengan penuh sabar,
Harini seharian hidup tanpa hp,

Tiba-tiba malam semalam buat hal,
Dah habis bateri and bila nak charges dia tak detect langsung,
Nak on tak bole,
Rasa nak mengamuk + menangis ok,

Zaman canggih manggih ni hp adalah satu keperluan bukan kemahuan,
Sapa kat sini tahu kenapa galaxy tab tiba-tiba bila on tak bole nak on??

Tension sangat ni,

Tengah bulan and tengah gawat semua benda nak jahanam kan,
Tengah tunggu turn nak repair ni,

Laptop kecik tu pon sama buat masalah ditengah-tengah bulan.
Apalah nasib......

Dugaan oh Dugaan...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, April 16, 2012

Buat Hal Sokmo


Assalamualaikum,

Monday muncul kembali,
Sangat pantas masa berlalu bukan,

Bikin hati makin berdebar-debar tiap hari,
Masih banyak lagi kerja yang pending,

Takpela laluilah hari-hari yang mendatang dengan penuh sabar,
Harini seharian hidup tanpa hp,

Tiba-tiba malam semalam buat hal,
Dah habis bateri and bila nak charges dia tak detect langsung,
Nak on tak bole,
Rasa nak mengamuk + menangis ok,

Zaman canggih manggih ni hp adalah satu keperluan bukan kemahuan,
Sapa kat sini tahu kenapa galaxy tab tiba-tiba bila on tak bole nak on??

Tension sangat ni,

Tengah bulan and tengah gawat semua benda nak jahanam kan,
Tengah tunggu turn nak repair ni,

Laptop kecik tu pon sama buat masalah ditengah-tengah bulan.
Apalah nasib......

Dugaan oh Dugaan...

0 comments on "Buat Hal Sokmo"

Disable Right Click