Followers

Wednesday, April 18, 2012

Biar dan Sabar Jela


"Sabar je..coz tu B nak awak habiskan study cepat. Majukan diri awak"
***
"Xpe diam diri je. Banyak doa, habiskan study, dptkan kerja baik. Biar dia iri hati sorang-sorang.."
***
"B xnak orang pandang awak cincai....."
***
"Xpe biarkan je..cuma awak relaks and buat mcm tak tahu apa-apa..."
***



Like always dear memang sentiasa mampu untuk meredakan hati saya.
Now bole senyum balik.

Pemikiran lelaki dengan perempuan berbezakan.
Kita perempuan mudah untuk memikirkan perkara yang remeh temeh atau complicated.
Yang lelaki plak berfikir secara logik dan tidak mengikut emosi.

Tu kadang-kadang saya suka minta pandangan dear,
Sebab saya perempuan mudah terdorong oleh hawa nafsu dan sifat emosi berlebihan.




I love you Husband!



P/s: Nak tanya la berapa total pakej Studio Suite kat Gold Coast Morib Resort??? Ada private jakuzzi kan....ehem...=D


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, April 18, 2012

Biar dan Sabar Jela



"Sabar je..coz tu B nak awak habiskan study cepat. Majukan diri awak"
***
"Xpe diam diri je. Banyak doa, habiskan study, dptkan kerja baik. Biar dia iri hati sorang-sorang.."
***
"B xnak orang pandang awak cincai....."
***
"Xpe biarkan je..cuma awak relaks and buat mcm tak tahu apa-apa..."
***



Like always dear memang sentiasa mampu untuk meredakan hati saya.
Now bole senyum balik.

Pemikiran lelaki dengan perempuan berbezakan.
Kita perempuan mudah untuk memikirkan perkara yang remeh temeh atau complicated.
Yang lelaki plak berfikir secara logik dan tidak mengikut emosi.

Tu kadang-kadang saya suka minta pandangan dear,
Sebab saya perempuan mudah terdorong oleh hawa nafsu dan sifat emosi berlebihan.




I love you Husband!



P/s: Nak tanya la berapa total pakej Studio Suite kat Gold Coast Morib Resort??? Ada private jakuzzi kan....ehem...=D


0 comments on "Biar dan Sabar Jela"

Disable Right Click