Followers

Wednesday, April 18, 2012

Episod KL-Seremban:Meninggalkan vs Ditinggalkan


Malam ni saya tinggalkan B  keseorangan kat rumah,
Tapi saya dah siap kemas rumah dan lengkapkan kelengkapan B ke opis,
Tak larat rasanya nak ulang alik,
Nanti jadi kes macam hari Selasa,
Terpaksa MC gara-gara trafik yang macam "ayam"
Saya keluar opis sharp 530 pm and saya berjaya sampai rumah pukul 8 malam,
What a long journey,
Rasanya dah lepas balik Ipoh,

So harini saya decide mahu menumpang di rumah kawan kat area opis je,
Tak payah pikir nak bangun pagi,
Tak payah rushing nak start engine kerete, (Time ni mengelabah ayam bila mandi 645 am, saya ada 15 minit je lagi),
Tak payah stress bila sampai Tol Sg Besi bila nampak kereta dah bersusun,
Tak payah lari-lari lintang pukang macam nampak hantu bila nak naik tangga semata-mata nak kejar thumb in on time,
Tak perlu nak rasa grumpy and crancy bila pagi-pagi sebab stress dengan trafik..
And tak perlu nak spend duit tol every day RM 14.40...
Tak perlu nak isi minyak sehari RM20...


Tapi saya terpaksa tinggalkan B hingga hari Sabtu untuk meninggalkan masalah diatas,
Malangnya Sabtu ni perlu bertugas walhal adalah cuti ok,
Ni semua sebab Intake Pelajar....


Moga saya tabah melalui hari yang mendatang,


B...saya dah start rindu-rinduan..
Ouchhh 
=(


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, April 18, 2012

Episod KL-Seremban:Meninggalkan vs Ditinggalkan



Malam ni saya tinggalkan B  keseorangan kat rumah,
Tapi saya dah siap kemas rumah dan lengkapkan kelengkapan B ke opis,
Tak larat rasanya nak ulang alik,
Nanti jadi kes macam hari Selasa,
Terpaksa MC gara-gara trafik yang macam "ayam"
Saya keluar opis sharp 530 pm and saya berjaya sampai rumah pukul 8 malam,
What a long journey,
Rasanya dah lepas balik Ipoh,

So harini saya decide mahu menumpang di rumah kawan kat area opis je,
Tak payah pikir nak bangun pagi,
Tak payah rushing nak start engine kerete, (Time ni mengelabah ayam bila mandi 645 am, saya ada 15 minit je lagi),
Tak payah stress bila sampai Tol Sg Besi bila nampak kereta dah bersusun,
Tak payah lari-lari lintang pukang macam nampak hantu bila nak naik tangga semata-mata nak kejar thumb in on time,
Tak perlu nak rasa grumpy and crancy bila pagi-pagi sebab stress dengan trafik..
And tak perlu nak spend duit tol every day RM 14.40...
Tak perlu nak isi minyak sehari RM20...


Tapi saya terpaksa tinggalkan B hingga hari Sabtu untuk meninggalkan masalah diatas,
Malangnya Sabtu ni perlu bertugas walhal adalah cuti ok,
Ni semua sebab Intake Pelajar....


Moga saya tabah melalui hari yang mendatang,


B...saya dah start rindu-rinduan..
Ouchhh 
=(


0 comments on "Episod KL-Seremban:Meninggalkan vs Ditinggalkan"

Disable Right Click