Followers

Tuesday, June 15, 2010

Sweet

Talian postpaid saya di sekat atau dalam bahasa Inggeris telah dibarred. Kesiankan saya. Tak cukup duit untuk bayar walaupon hanya RM50. Jangan nak tagih simpati kat sini.

Seperti biasa saya akan menunggu panggilan dari En Azli. Setakat ni panggilan tetap hanya pada waktu pagi on da way die nak gi opis dalam 8 lebih, on da way die balik opis, dan sebelum die tido antara 10-12 pm. Jika die kerap kol, bersyukur la saya kepada Allah. Die trlalu busy dengan life die di sinun. Saya tak kisah pon. Asalkan panggilan tetap tu wajib. =)

Erm saya nak citer sesuatu yang sweet semasa die kol on da way nak balik opis tadi. Lebih kurang begini la ye perbualan itu.

***********

Saya : Cube teka esok saya nak pergi mane??
En Azli : Pergi mane?
Saya : Ala saya dah bgtau abg pon. Mesti abg tak ingat. Ei tak concern la....
En Azli : Erm gi Shah Alam...??
Saya : Watpe plak saya nak gi Shah Alam....
En Azli : Erm gi Seremban???
Saya : Watpe plak saya nak gi Seremban. Kan ari bekerja nie....
En Azli : Jumpa abg....
Saya : Hehe (ketawa)...owh rindu ke???
En Azli : Rindu....

Hoho En Azli jarang meluahkan perasaan begitu...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, June 15, 2010

Sweet


Talian postpaid saya di sekat atau dalam bahasa Inggeris telah dibarred. Kesiankan saya. Tak cukup duit untuk bayar walaupon hanya RM50. Jangan nak tagih simpati kat sini.

Seperti biasa saya akan menunggu panggilan dari En Azli. Setakat ni panggilan tetap hanya pada waktu pagi on da way die nak gi opis dalam 8 lebih, on da way die balik opis, dan sebelum die tido antara 10-12 pm. Jika die kerap kol, bersyukur la saya kepada Allah. Die trlalu busy dengan life die di sinun. Saya tak kisah pon. Asalkan panggilan tetap tu wajib. =)

Erm saya nak citer sesuatu yang sweet semasa die kol on da way nak balik opis tadi. Lebih kurang begini la ye perbualan itu.

***********

Saya : Cube teka esok saya nak pergi mane??
En Azli : Pergi mane?
Saya : Ala saya dah bgtau abg pon. Mesti abg tak ingat. Ei tak concern la....
En Azli : Erm gi Shah Alam...??
Saya : Watpe plak saya nak gi Shah Alam....
En Azli : Erm gi Seremban???
Saya : Watpe plak saya nak gi Seremban. Kan ari bekerja nie....
En Azli : Jumpa abg....
Saya : Hehe (ketawa)...owh rindu ke???
En Azli : Rindu....

Hoho En Azli jarang meluahkan perasaan begitu...

0 comments on "Sweet"

Disable Right Click